Koliko sam imao priliku nemaca upoznati lično: svaki dinar triput premere pre nego ga daju. Nisam siguran da baš bacaju dobre bicikle za džabe. Čak ni dobrostojeći.
Meni uvek bude tužno kad skontam da većina ljudi, pogotovo mladih, ovako razmišlja.
FalloutBoy@ ja se osećam mladim al' sam stariji od tebe - udjoh u 5-u deceniju
Znaš kako.. oni na zapadu jedu našu kvalitetnu hranu dok mi dobijamo njihovu hranu druge ili treće klase (na primer). Sve su oni nešto pametniji, ovo, ono.. ustvari imamo i mi dosta pameti ali eto, upali smo u go*na (celokupno društvo) ali ipak narod k'o narod, bori se na sve načine. Ucenjuju nas Rusi, EU, oni preko bare.. para fali svuda i kao celokupno društvo odlazimo polako u OFF.
Nemam baš druga posla nego da sažaljevam slučajeve iz Evropske Unije.. radim već 23 godine, vozim ona go*na od autobusa koji se raspadaju u GSP- u Beogradu, trudim se da pružim ćerki sve ono što joj je potrebno, održavam polovan auto iz '91-ve godine, volim bicikliranje kao i svi na ovom forumu i jednostavno nemam para za razbacivanje. Upravo zbog ovoga pribegavam dobroj i očuvanoj polovnoj stvari.
Niti govora... Svabo za razliku od nas u svemu ima kulturu zivljenja, i ponasanja... tako i u odrzavanju auta. da ne ulazimo duboko u temu, ako znas nekog automehanicara, pitaj ga zasto se "vani" auta prodaju nakon 3-5 godina starosti... druga je stvar sto mi vozimo sve, auta, motore, bicikle dok god ide, a u servis se vozi tek kada nesto crkne
Švaba ima kulturu življenja zato što ima dobar standard i može sve to da priušti sebi. Kod nas je ipak malo (ili bih pre rekao MNOGO) drugačije.
Знаш како каже наш народ "бој не бије свијетло оружије већ бој бије срце у јунака",а то је једна велика истина.Тако да прво воља и кондиција па опрема.
Ranijih godina vozio sam ovo sa slike.. samo su felne alu, ostalo je obična gvoždjurija.
MTB iz Partizan- Subotica, čelični ram, menjači 3*7 kineski.. uglavnom je radilo manje-više korektno. Na njemu se stekla volja, kondicija i sve ostalo.
Od pre 3 godine vozim ktm treking sa kompletnom XT opremom i odnedavno Cube hibrid sa ultegra opremom. Uvek se nadje poneka para za lanac.. ostali elementi dugo traju.
Jednostavno smatram da je vreme da sednem na neki lep komad a kako su novi i lepi komadi skupi rešenje su dobri očuvani bicikli sa oglasa.
Odosmo malo sa teme..
Da smo mi svi živi i zdravi i da se još dugo vozimoia svako neka pazari što bolju stvar za manje para.