Takođe niko nije pomenuo to što kod nas nema da se kupi mnogo toga pa je najlakši način da se kupi ovde preko Berze (uglavnom) polovno. Može i da se poruči preko neta, ali onda postoji problem carine.
Vidim da Planet i Capriolo prodaju bajseve sa Fox i Manitou viljuškama, ali niko ne govori o tome da kod nas nema ovlašćenih servisera za te marke. Može to da se odradi, ali nema garancije da će biti delova, koliko će trajati čekanje i da li će se uopšte odraditi kako treba.
U NS postoji servis za fox vile, za manitou nisam cuo. A dovoljno je videti da je nov RS Recon 350e sto je 3,5x skuplje nego sto se prodaje najskuplji na berzi. Cisto sumnjam da cak i veliki servis kosta priblizno razlici u cenama.
Ma nije problem carina, problem je sto te oderu kao zeca ako je skuplje od 50e. Ih sto nemam babu van zemlje da mi kupuje delove
@kasalovic1996 novim zakonom o zastiti potrosaca imas pravo da vratis svaki kupljen proizvod u roku od ja mislim 30 dana, ne brini se ti, znaju oni sta mora a sta ne, tuzba mnogo vise kosta od para guma