Ljudi, prosla je fora sa 29kama i fixijima... Ajde prikljucite se modernom svetu, pratite trendove. (link)
Ovo mi se svidja
Postavljeno 23 May 2016 - 11:30 AM
Ljudi, prosla je fora sa 29kama i fixijima... Ajde prikljucite se modernom svetu, pratite trendove. (link)
Dule, da ti ne postavljas vec nekoliko puta ove 36ere ili sta je vec to, iskreno ne bih ni znao da postoje...
Cemu to sluzi, vozi li to neko? Meni deluje kao zajebancija pre nego kao nesto sto neko zaista koristi.
Nesto poput onih "kruzera" koji podsecaju na harlije... Vidis na fotkama tu i tamo, a u djiru skoro nikad.
I.. da; jel se to tebi stvarno svidja ili si omasio temu (zanimljive slike) ?
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 23 May 2016 - 11:40 AM
Ma zato ja sluzim, da probijem put.
Svidja mi se, odnosno probao bih (sam), ima raznih nacina da se nesto svidi, dizajn, prezentacija, svrha zato je ovde na taj nacin saznajem vise o drugim clanovima, da li vole rok ili pop, dok kod zanimljivih slika moze da bude i znak na sred biciklisticke staze a to sigurno ne bih probao...
Postavljeno 23 May 2016 - 09:35 PM
Ma zato ja sluzim, da probijem put.
Svidja mi se, odnosno probao bih (sam), ima raznih nacina da se nesto svidi, dizajn, prezentacija, svrha zato je ovde na taj nacin saznajem vise o drugim clanovima, da li vole rok ili pop, dok kod zanimljivih slika moze da bude i znak na sred biciklisticke staze a to sigurno ne bih probao...
U tom slucaju, meni sve to deluje interesantno, probao bih, naravno,
a o pop-u i rok-u.... evo:
PS
Super je Dzimi Pejdz, Super je Dzimi Hendriks, ali nikad, nikad... nikad niko nije cedio Fendera kao Dejvid Gilmur...
Za nestrpljive - kolaci se sluze na 4:29
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 03 June 2016 - 09:41 AM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika