Jump to content

Fotografije

Farbanje svakog dela bicikla :D

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
3 odgovora na ovu temu

#1 diawolo

diawolo
  • Members
  • 1 posts

Postavljeno 02 November 2014 - 08:29 PM

Poz svim bajkerima svako ko je zainteresovan za kojekakva farbanja radim vec 3 godine sad sam skupio svu potrebnu opremu pa reko i ovde da se oglasim ulepsavam vas bicikl po svim zeljama radim i oslikavanje nalepnica radi se sa duxon bojama i lakovima sve je izvodljivo imam i oglas pa ko je zainteresovan neka se javi poz svima :DDDD

• 0

#2 grbic

grbic
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6665 posts
  • LocationZanzibar

Postavljeno 02 November 2014 - 08:43 PM

diawolo, on 02 Nov 2014 - 8:29 PM, said:

Poz svim bajkerima svako ko je zainteresovan za kojekakva farbanja radim vec 3 godine sad sam skupio svu potrebnu opremu pa reko i ovde da se oglasim ulepsavam vas bicikl po svim zeljama radim i oslikavanje nalepnica radi se sa duxon bojama i lakovima sve je izvodljivo imam i oglas pa ko je zainteresovan neka se javi poz svima :DDDD

Odlicno, verovatno ce nekom zatrebati ali forum svakako nije mesto za oglasavanje i ponudu usluga. A obzirom da si se vec oglasio ovde postavi neku sliku da vidimo kako radis.

• 0

A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.

#3 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 02 November 2014 - 09:15 PM

Poweder coating?

Anodizacija? - ovo mi treba za neke druge stvari, ne bajs related stvari.

• 0

profilepic.gif

#4 Proske

Proske
  • Members
  • 2 posts

Postavljeno 18 October 2024 - 03:55 PM

Pozdrav, vidim da je tema dosta stara, ali me zanima da li ima neko da preporuci nekog dobrog u BG za sređivanje rama bicikla, farbanje ili lepljenje nalepnice, stari ram se dosta ofucao pa bi da ga osvežim.
Hvala!
  • 0

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika