4 bara za minutajd fotka
--------------------------
Grbiću, za koliko napumpaš 9bari?
Ja imam klasičnu staru onu pumpu, ali imam osećaj da pumpa donekle, tipa 5 bari eventualno malo jače i kraj. nema šanse da dostignem 7 bari? To je do pumpe jel? Pumpam ko konjina po 10min, pa i ivše...
Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 05 February 2015 - 08:04 PM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 20 February 2015 - 07:59 AM
Juče sam krenuo u akciju kontrole pritiska u gumama(bajk,auto) .samo rukovanje aparatićem(Beto) nije komplikovano,ima beep koji te upozorava kada je spreman za akciju,kao i kada će da se ugasi,odgovara i na presto i na auto ventil.Iznenadio sam se kada sam video pritisak u gumama(3,51 bar),ti kompresori na auto pumpama ništa ne valjaju.Ipak ova opcija (pumpu u ruke,manometar) je najtačnija.Moje gume (CST Super HP 28-622)se duvaju do 5 Bara(tako mi je poslao poruku čovek iz Apolla),sinoć je bio mrak pa nisam mogao da proverim na samoj gumi.Uglavnom moje iskustvo je pozitivno,nije loše imati manometar,pozz
Postavljeno 20 February 2015 - 03:38 PM
I ja da se pohvalim Prve biciklisticke,danas ih isprobao upravo pre koji minut sa bajsa sišao,odlicna stvar ko na jastuku da sedim.. Pritom imam neko fensi Velo sediste,brale eksere na njemu da ispravljas..sutra duza tura pa cemo da vidimo kako sljaka
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika