Juče stig'o, danas sam se radovao
prelep retro full...
predlog je samo da zamenis jedan detaljčić, ovaj noviji CUBE poklopac na luli nekim iz odgovarajuce epohe
i pored toga bombončić!
Postavljeno 27 November 2019 - 08:37 PM
Juče stig'o, danas sam se radovao
prelep retro full...
predlog je samo da zamenis jedan detaljčić, ovaj noviji CUBE poklopac na luli nekim iz odgovarajuce epohe
i pored toga bombončić!
Postavljeno 27 November 2019 - 08:57 PM
Tek kad sam postavio fotke provalio sam znak CUBE na poklopcu ... rešićemo Bajs je zaista prelep, i prepun svakakvih detalja ...
Nameravam da montiram hidrauliku i adekvatne točkove, mada i ove koče u mestu ... kad uhvati zadnja. Sutra ću ih zameniti ... Eh, da, gume su scott, nisam znao da postoje i takve ?
Nego koja je fora sa ovim dodacima na čeljustima kočnica, o čemu se radi ?
Postavljeno 27 November 2019 - 11:19 PM
Postavljeno 28 November 2019 - 12:56 AM
koji dodaci?
Postavljeno 28 November 2019 - 05:44 AM
Da, da, to ni meni nije jasno ... al što reče Dule, radi odlično ... evo ovde se vidi ...
Postavljeno 28 November 2019 - 05:46 AM
Da bas tako, to su tzv. Paralelogram kocnice.Oni paralelogrami između paknova i nosača čeljusti. Baš me zanima, da li to pojačava silu kočenja samom geometrijom ili je poenta što paknovi ostaju paralelni sa kočionom površinom?
Postavljeno 28 November 2019 - 05:59 AM
Eto odgovora ...
Ove nisu ni blizu, a neće ni stići da ga dobiju jer imam par točkova za disko kočnice koji su trenutno kod majstora na sređivanju ... samo da pronađem neku dobru retro hidrauliku, da se gađa sa bajsom, i
Postavljeno 28 November 2019 - 05:17 PM
Zahvaljujem !
Otvoriću mu temu da ne zagađujemo više ovu ...
Postavljeno 08 December 2019 - 07:02 AM
Ovo je tema za hvaljenje, ne za žaljenje ... Ja od četvrtka čekam da mi stignu neke sitnice iz Niš, koji je šeset km udaljen, pa se ne žalim ...
Postavljeno 09 December 2019 - 07:35 AM
Mogao. Sad i da krenem, džaba ... Već je u pošti, a pošta u štrajku ... jbg.
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika