Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Posted 09 November 2019 - 12:43 PM
Prvi put da imam/dobijem nesto XT novo u celofanu, poklon od lepse polovine Nebicno mi je posto sam uvek polovno uzimao, ovaj put je sa popustom ispalo bolje novo za ovaj model. Vec neko vreme sam pratio i nista dovoljno jeftino i dobro da se isplati kupovina polovnog, pogotovo jer sa novim dodje i set novih plocica.
Posted 15 November 2019 - 10:58 AM
Paket je znaci lutao , spor pokrenut nakon 2 mjeseca , novac vracen a paket stigao
Nadam se da nece traziti novac ponovo.
Jel neko imao slicnih iskustava?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Posted 15 November 2019 - 08:59 PM
Ja sam kupovao sa Discounta iz Njemacke dok se mogao shimano kupovati, sinu sam kupio sa Alija i ne vidim nikakvu razliku ni u izgledu ni performansama.
Ove su druge iz Kine i sve je identicno. Nisu one jeftine , oko 130 €. Toliko su i u Njemackoj bez PDV-a.
Posted 15 November 2019 - 10:29 PM
zato i pitam, ima li neke razlike u performansama, da ih nisu napravili da izgledaju dobro samo spolja.
pa sad cena rekao bi da je visestruko niza u odnosu na nove kod nas u nasim prodavnicama a niza i od polovnih koje se nude na berzi, a u njemacku jos nisam emigrirao pa mi je kupovina odande jos uvek nepristupacna
Posted 15 November 2019 - 10:48 PM
Na mom canyonu su sigurno orginalne i koce isto kao i na sinovom cubu koje su kupljene iz Kine Cijena na Bike discountu je 130 evra toliko su i ove iz Kine.
Kad su stigle prve iz Kine bio sam sumnjicav i detaljno uporedjivao sa istim na mom biciklu, nisam mogao naci vizuelnu razliku. Nakon montaze i probe nisam osjetio razliku ni u performansama.
Jedina razlika ke sto ne dodju u orginalnom pakovanju, mada ima i takvih al su skuplje. I sto ne dodju dijelovi da se mogu skratiti hidraulicne cijevi.
Ako nekome trebaju mogu preporuciti prodavnicu sa Alija.
Posted 16 November 2019 - 08:27 AM
Staru boju sam skinuo do metala, pa onda sve po propisima. Osnovna pink boja i bezbojni zavrsni lak su od razlicitog proizvodjaca i vjerovatno je to izazvalo problem.
Tockovi , viljska, rucke , pogon, sve je ispalo extra. Al ram se bas sj..bao. tako da cu morati iz pocetka.
Sad bas i nemam mnogo vremena al do iduce sezone ce biti zavrsen.
Posted 27 November 2019 - 05:50 PM
Posted 27 November 2019 - 07:34 PM
Nisam mogao više da se izgovaram kad me pozovu drugari da se provozamo po okolnim selima ... A i bio je na tries' km, nisam mogao da odolim, otišo, pogledao, dovezao (u gepeku, naravno)
Sinoć sam mu naduvao zadnji na 10 bara, očistio i podmazao šoljice volana, napumpao gume i jutros dok sam se vozao, keeez oko glave
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users