Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Posted 04 February 2015 - 11:24 PM
Ma ne, "đon" je OK, nego kao da ima limit. Napumpa do doređene "tvrdoće" i posle kao da više ne može da upumpa vazduh u gumu...a moguće je, jer i tvoja pumpa radi do ne znam na satu videh neka je 11bari. A šta ako, karikiramo, treba nešto da napumpaš na 18bari njome. Možda bi samo mogao do limita 11bari i više ne, il moja logika nema veze s istinom, ne znam zato tako i pišem!
Nemoj da meriš vreme, taman posla, čim nije 10min onda je sve to OK!
Posted 04 February 2015 - 11:34 PM
Ma ne, "đon" je OK, nego kao da ima limit. Napumpa do doređene "tvrdoće" i posle kao da više ne može da upumpa vazduh u gumu...a moguće je, jer i tvoja pumpa radi do ne znam na satu videh neka je 11bari. A šta ako, karikiramo, treba nešto da napumpaš na 18bari njome. Možda bi samo mogao do limita 11bari i više ne, il moja logika nema veze s istinom, ne znam zato tako i pišem!
Nemoj da meriš vreme, taman posla, čim nije 10min onda je sve to OK!
Pa onda joj je to maksimala... Iza toga pumpas u prazno...
Vreme cu da izmerim, jer me sad zanima. Doduse mericu na 4 bara, jer mi tabular vise nije dostupan, menjao sam juce nekom liku tabulare pa sam taman probao pumpu.
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 05 February 2015 - 08:23 AM
Dobrodosao u klub...
Ja bih kupio odma i platforme za pe pedale
Kada sam već na ovoj temi ,ako mogu i ja da pitam nešto u vezi spd.Ja sam prošle godine kupio spd pedale shimano-m530(čini mi se da je ta brojka),posle sam kupio patike shimano(onako kako sam ja zamislio patike za bajk,da mogu i da malo prošetam u njima).Sve više što čitam o patikama za spd pitam se da li sam dobre patike odabrao.Da li može mala konsultacija,možda je off topic ,ali nadovezao sam se na Lord Soru
Posted 05 February 2015 - 09:23 AM
Odlicne pedale, i ja sam od letos vlasnik istih. Patike su dobre. Samo pazljivo i videces napredak.
Nešo baš ti hvala,bio sam u nedoumici!?Ja sam se već zaljubio u spd,samo još uvek u gradu(stani,kreni,semafori) koristim ravan deo pedale.Možda se vidimo u NS,na keju,Kamenjar..... ako si iz N.Sada
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users