Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 09 August 2018 - 06:53 PM
Kanim preći s 9 na 10s ... Iako realno nemam ni razloga ni potrebe ... al' eto ...
ustvari imam jedan, pogon mi je dyna sys a sve ostalo mega9.
Postavljeno 10 August 2018 - 04:58 PM
Postavljeno 22 September 2018 - 02:01 PM
Pazario prednje svetlo Cat Eye 540 Econom Force i prednji drzac za isto
Zadovoljan sam svetlom,nema rasipanje u snopu,5 sati svetli sa 4 AA punjive baterije.
Ovom prilikom se zahvaljujem kolegi sa foruma Dusan011,pazario sam 4 punjive baterije AA Ikea Lada u Sofiji za 750din.
Uz to jedan set ide fabricki sa svetlom
Postavljeno 22 September 2018 - 03:05 PM
Evo da se pohvalim
Pazario prednje svetlo Cat Eye 540 Econom Force i prednji drzac za isto
Zadovoljan sam svetlom,nema rasipanje u snopu,5 sati svetli sa 4 AA punjive baterije.
Ovom prilikom se zahvaljujem kolegi sa foruma Dusan011,pazario sam 4 punjive baterije AA Ikea Lada u Sofiji za 750din.
Uz to jedan set ide fabricki sa svetlom
Super izgleda na nosaču. Samo mi reci kako ćeš da je pališ? Planiraš da izmestiš taster za uključivanje koji je u originalu na zadnjoj strani lampe?
e-Motion biike ride:
Postavljeno 22 September 2018 - 05:54 PM
Iskreno ne,palicu ga tako dole na dodir pozadiSuper izgleda na nosaču. Samo mi reci kako ćeš da je pališ? Planiraš da izmestiš taster za uključivanje koji je u originalu na zadnjoj strani lampe?
A kada nemam torbu na volanu,stavicu je na drzac na kormanu
Samo da nabavim dobar solarni punjac i usb punjac za baterije i voala
Postavljeno 23 September 2018 - 03:00 PM
Ako nekoga zanima u Intersportu je popust Genesis / Etirel / ProTouch / SameStuff BIB triko sa uloskom 4320 dinara.
(link)
Ulozak deblji ali na srecu uzan u predelu kod kivija pa se moze reci da je udoban prilikom voznje. Trake oko butina neki sirok hibridni lastis sa silikonskim tackama ne steze ali se pomera na gore prilikom voznje. Materijal trikoa nije previse rastegljiv tj. ne vrsi kompresiju. Meni 182cm/78kg je triko velicine L udoban ali ne bih rekao da je za ozbiljno trkanje "racing line". Ima ih u S,M,L,XL velicinama cini mi se da popusti traju do 24.09... Ako se triko ne bude rategao prilikom pranja vredi tih 4320 dinara.
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika