Dobro ti to selo, jeftino . Nema kod mene za tako mali novac skoro nista.
Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 29 June 2018 - 05:40 PM
Hvala puno na ponudi ali ne isplati se to maltretiranje.
Ova ce mi verovatno biti zezanje mesec dana u avgustu kada necu moci na bajs. Pa kako god da ispadne, meni ce vrsiti posao. Tu stegu sam inace povremeno koristio kod komsije (mada nisam bas davno) a verovatno je i tada bila polomljena. Kod njega u garazi je uvek polu mrak tako da nisam ni mogao da vidim da joj nesto fali .
Postavljeno 30 June 2018 - 03:02 PM
Svrtatio sam danas do coveka koji ima firmu koja se bavi remontom masina i vari sve sto moze da se vari... Cena jedne elektrode sa sivi liv je 200 din. Pretpostavlja da bi trebalo bar 7-8 elektroda (nije video stegu) znace tacno kada vidi, pa od sada kada tucete iz sve snage u stegu setite se da to moze i da kosta .
Postavljeno 30 June 2018 - 03:10 PM
Nego brate, imaš li ti astal za to čudovište?
Postavljeno 11 July 2018 - 08:41 PM
Lepsoj polovini kupili bicikl.
Postavljeno 12 July 2018 - 09:56 PM
@Draka Jel' to rdja na zadnjoj viljusci iza lancanika ili ilovaca Bili? Ako je rdja a obzirom da su tanke cevi ne bi bilo zgorega premazati konvertorom korozije (presto jeftiniji ili wurth skupi) i posle sa nekim zastitnim premazom. Druga mogucnost je zeleni sprej Irkom 3 u 1 koji u sebi vec ima sredstvo za konverziju rdje, osnovni premaz i boju. (link)
Postavljeno 16 July 2018 - 10:31 PM
Zamenio na trekingu Deore za Xt tockove.Prezadovoljan.
Xt Hub,glava ,Alexrims felne,Dt
Inace Xt hub je fenomenalan,Radi radnjiu a mnogo manji otpor pravi nego ovaj koj sam imao pre njega.Mozda mi se cini zbog boljih felni.Svakako je odlican
Hocu da klopim top turing bike.Uzo osrednji a opremu cu po ukusu da biram.
Postavljeno 20 July 2018 - 06:35 AM
@Draka Jel' to rdja na zadnjoj viljusci iza lancanika ili ilovaca Bili? Ako je rdja a obzirom da su tanke cevi ne bi bilo zgorega premazati konvertorom korozije (presto jeftiniji ili wurth skupi) i posle sa nekim zastitnim premazom. Druga mogucnost je zeleni sprej Irkom 3 u 1 koji u sebi vec ima sredstvo za konverziju rdje, osnovni premaz i boju. (link)
Ово је мени потребно. Има ли неки Ирком безбојни? Или да користим конвертор корозије?
Postavljeno 20 July 2018 - 11:21 AM
Nema Irkom bezbojni 3 u 1. Posle tretmanom konvertorom rdja dobija plavo-crnu boju ali je svejedno potrebno zastiti zahvacenu oblast sa minimum osnovnim premazom za metal, dodatni premaz preko osnovnog bojom i lakom je jos bolja zastita od ponovnog rdjanja. Zbog toga sam predlozio 3 u 1 jer vecinu mrzi da se sa time bakce, ovako samo malo smirglom preko rdje, sprejom prs prs i gotovo.
Postavljeno 20 July 2018 - 07:08 PM
Nema Irkom bezbojni 3 u 1. Posle tretmanom konvertorom rdja dobija plavo-crnu boju ali je svejedno potrebno zastiti zahvacenu oblast sa minimum osnovnim premazom za metal, dodatni premaz preko osnovnog bojom i lakom je jos bolja zastita od ponovnog rdjanja. Zbog toga sam predlozio 3 u 1 jer vecinu mrzi da se sa time bakce, ovako samo malo smirglom preko rdje, sprejom prs prs i gotovo.
Схватио. Али имам неку недефинисану боју, нешто златно браон, чак ни то није прави опис па сам мислио да има неки безбојни.
Postavljeno 23 July 2018 - 11:18 AM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika