Jeste dvotockas, pogoni ga malo vise od jednog konja...mozda nije za ovaj forum, ali da se pohvalim Ostajem veran Japancima. Prvo Fuji, a onda i Honda!
Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 29 March 2018 - 01:45 PM
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Postavljeno 29 March 2018 - 08:44 PM
Postavljeno 29 March 2018 - 08:45 PM
Postavljeno 30 March 2018 - 07:41 PM
Dobra je to pumpa al ume da zablokira ventil i da vraća vazduh
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sa predhodnom nisam imao ni najsitniji problem, bila isto topeak max hp, sa ovom nemam trenutno iskustvo osim da sam napumpao par guma.
Sad sam video i juce je bilo tacno godinu dana otkako sam je uzeo i nisam imao apsolutno nikakvih problema. Ne znam kakve su druge podne pumpe jer nikada nisam imao nijednu, ali ova je sjajna. Tada sam uzeo i njihovu Road Morph G, koja je verovatno jos bolja (samo nije podna).
Postavljeno 02 April 2018 - 09:01 AM
Nije mi jos nista stiglo, ali trebalo bi danas. Juce se vikalo, vitlalo se pistoljima, brojan je novac, a bogami i dosta piva je popijeno. Ok, nije bilo pistolja, to sam slagao. Danas se ide kod Zemunca da se cuje savet - kazu ljudi u Zemunu je mudrost (ili bese kriminal?) - mada, iskreno, idemo tamo cisto da ga malo smaramo i smetamo mu ako ima posla.
Ova mala misterija ce se razbistriti kada i ako se zivi i zdravi vratimo iz Mordo... Zemuna.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika