Jel duduk proverio da nema pukotina
Zakleo se drugar da nema, i da nisu zamaskirane
Postavljeno 09 November 2017 - 10:10 PM
Postavljeno 10 November 2017 - 10:38 AM
Postavljeno 10 November 2017 - 05:08 PM
Postavljeno 10 November 2017 - 09:10 PM
Prvo da se zahvalim kolegi Srdjoniju za nosač lampe - biće montiran na "zimski" bicikl, kojem ovih dana planiram montirati i maratonke s ekserima.
Stiglo je i nešto (krštenog) alata:
Где си наручио? Занима ме овај инбус кључ.
cycling is life, that's why I pedal ...
Postavljeno 10 November 2017 - 09:11 PM
Где си наручио? Занима ме овај инбус кључ.
www.veltool.com - Novi Sad. Šifra iz Unior kataloga za taj (6 mm) je: 607167
Mada ima zastupništava Uniora po mnogim mestima - ako imaš priliku naći bliže zbog poštarine, za jedan komad alata se tako više isplati.
Postavljeno 11 November 2017 - 10:55 AM
Hmmmm fale crni detalji
Ozbiljna sprava ovaj Bryton.
Za sada mu nađoh samo jednu manu - nema manuelnog setup-a vremena i datuma nego povlači sa satelita.
Čak nije ni mana, više je neobično rešenje
Uparivanje sa senzorom, telefonom i vezivanje na wifi urađeno ekstremno jednostavno, skidanje novog softvera uradio sam i bez greške... za sada zadovoljan.
Ostaje da vidim kako radi navigacija, mada mi ona nije bila prioritet pri kupovini
Postavljeno 11 November 2017 - 01:06 PM
Skupi su, mene su odrali 2050 za ključ za HT2
Moje dosadašnje iskustvo sa Unior alatima je da su im cene za neke stvari dobre, a za neke se više isplati uzeti druge marke (bolji kvalitet po istoj, ili čak nižoj ceni). Pri tom, konkretnije:
Biciklistički specifičan alat je više jeftin, nego što je loš. Vidim da su sad krenuli da razvijaju tu liniju proizvoda.
Ključevi za konuse i imbusi su recimo super odnos cena-kvalitet. Ključevi za niple isto. Kvalitet (tvrdoća i snaga) čelika je malo slabiji od renomiranih, puno skupljih proizvođača, dok su u odnosu na neke malo jeftinije ipak osetno bolji.
Klešta, sečice i ostali "makazasti" alati su loši - em skuplji, em lošiji od konkurencije.
Ručke koje su od deblje gume/plastike imaju tendenciju da se razglave, pa da se moraju nečim zalepiti da ne spadaju - to ne znam jesu li popravili.
Ručke koje su od izlivene gume/plastike stoje dobro i ne oštećuju se lako.
Ukratko - Unior je bio, a koliko vidim i ostao, solidan hobi alat. Može proći za profi upotrebu, pogotovo ako je budžet tanak.
Konkretan ključ za HT2 - pisao sam već, mislim da je Shimanov boljeg oblika za taj posao i ja sam se odlučio za taj. Kvalitet samog čelika je vrhunski.
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika