A ti Grbicu kad volis da motas Lizard vec, dovozim ti ovaj da premotas, sva se razvrcala.
Jel u oranz
Posted 28 October 2017 - 06:21 AM
Posted 08 November 2017 - 05:51 AM
To se podrazumeva. Otvoriću temu u pimp-my-bike. Nisam sasvim siguran u kom pravcu će se razvijati projekat, da li će voditi u dezintegraciju kobre ili ne. Nisam baš puno toga našao na netu o ovom simplonu, osim testova na nemačkom, koji baš i ne razumem najbolje...
Kobra hleba ne traži - a prodajom se teško može dobiti neki veći iznos. Mislim da je vreme za N+1.
Posted 08 November 2017 - 06:33 AM
Samo da ne ispadne na kraju 2n umesto n+1 .
Dok sam pimpovao kobru, dugo sam pokušavao da dokučim otkud to da mi odgovara ram od 21", kada bi prema mojim gabaritima trebalo da mi taman bude mtb od 19". Na kraju sam skontao da kobra nije mtb, a nije baš ni 21", iako se tako vodi ...
Vidim da se ovaj bajs koji sam krenuo da sastavljam vodi kao lifestyle ... Imaću izgleda dva lifestyle bajsa, jedan od čelika, a drugi od aluminijuma
Posted 09 November 2017 - 05:09 PM
Posted 09 November 2017 - 05:45 PM
Posted 09 November 2017 - 06:33 PM
Nije stiglo danas ali je danas kompletiran pedalama i drzacima za bidon
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 09 November 2017 - 09:28 PM
Za mene, novi ram Scott Atacama. Biće, nadam se, trula višnja Nastavak u temi "Kad potpuni duduk farba ram".
Jel duduk proverio da nema pukotina
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 09 November 2017 - 09:29 PM
Kad si rekao kupio sam bajs vec sam video krsinu ali sad totalno sam razuveren. Odlican bajs mada nije lepo da me kopiras sa tim korpicama za bidone
0 members, 2 guests, 0 anonymous users