Al ste zapeli jos ni ovaj ne vozi bez pomocnih tockica
Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 18 October 2017 - 11:54 PM
Posto duze vremena nisam bio aktivan,tako i nisam stigao da se i ja pohvalim sve do sada.
Stigao i meni novi bajs,doduse,pretprosle subote.
Capriolo Fat Boy 26
Specifikacija je dobro poznata svima,pa da ne pisem bez potrebe.
Narucio ga u Vrscu,Zlatni tocak.
E stvarno su ga zapakovali.Ovako bi izdrzao i atomski napad.
Postavljeno 19 October 2017 - 06:36 PM
Uopste nije tezak za voznju.Malo se oseti tezina dok krenes,celicni ram i velike gume,ali zato kad krenes,sve dodje isto kao i klasican MTB.Okretan,prilicno udoban za jedan rigid,ima pravo musko sediste koje mi iznenadjujuce odgovara,guvernal je 710mm,sto mi odgovara.Jedini je problem u prenosu.Dobar za grad,ali van grada mi fale brze brzine,a opet za jace uspone mi fale spore brzine.Pogon je 36t,racna je 14-28.Ali se sve to da jeftino prepraviti.A i kocnice nisu nesto.Zaustavljaju me,zadnji hoce i da blokira,ali ja sam navikao da me izbaci preko guvernala kad je muski stisnem.
Postavljeno 20 October 2017 - 11:28 AM
Meni danas stigla lampa iz prijateljskoga Honga Konga, cca 25 dana od kupovine, uredno ocarinjana naravno. Nije pomoglo što je brat kinez napisao $3.30 jbg.
Ali ono što me je jako obradovalo je da su svih 6 baterija iz 10 god. starog lap topa mi žive ! A ima jedno 5 god. od kako je dotični otišao u penziju kod tašte tj. od kada se ne koriste ... Živio SANYO !
Postavljeno 26 October 2017 - 01:08 PM
Konačno obnovih zaštitu glave:
661 EVO AM (All Mountain) bez MIPS-a.
~47 funti sa ebaya, M/L veličina
Potpuno u fazonu starship troopera..
Sviđa mi se što je dublja pozadi ima zaštitu potiljka, klip na magnet, i BOA ujednačeno zatezanje...
Dosta lagana. Eto preporuka pogledati starije modele ostale po lagerima i rasprodajama, obično pred kraj sezone tj sada.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika