Sve si kupio, samo jos bajs
Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 03 October 2017 - 06:26 AM
Kakve bi bile za hiking? Jesu li skupe?Nisam davno postovao, ali evo da se pohvalim.
Stigle nove gilje.
U pitanju su Nike Air Wild ACG trail running patike.
IMG_20171002_125431.jpg
Jako interesantna konstrukcija, nemaju jezik, tako da je unutrasnji sloj u potpunosti kako carapa, tako da se tako i navlaci. Dok je gornji deo jako mekan i udoban, djon je skoto kao sa nekih cizmi. Zajedno sa casom za petu, i memorijskim uloskom. Extremno su udobne.
Totalno je vredelo cekati na paket is Amerike, posto na zalost u Evropu je stigao jako mali broj primeraka.
Koliko te kostao trenazer?Priznaj Baki, plasis se da te ostavim u prasini tamo na prolece kad se budem pripremio na trenazeru
Postavljeno 03 October 2017 - 08:57 AM
Koliko te kostao trenazer?
18000. Ja sam dosao sa idejom da uzmem blue matic, verziju iznad, od 21900, no u prici sa Bobanom sam shvatio da mi i ne treba ta verzija. Jedina razlika je sto se pozicije mogu podesavati i na koromanu, no u praksi jednom kad se nadje pravi nivo opterecenja to se u principu vise i ne dira (tj. podesava se menjanjem brzina), pa mi i ne treba ta pogodnost.
Postavljeno 03 October 2017 - 09:55 AM
Kakve bi bile za hiking? Jesu li skupe?
Pa namenjene su za hiking i za traill running. Ako ti je potrebna bolja podrska za zglob, ima i duboka verzija.
Osecaj je, kada su se razgazila kao da nosis carape sa prikacenim djonom sa cizme.
I s obzirom na cene slicnih patika ove su izasle 150$. Moglo je i da se naruci da shippuju u Srbiju, ali to bi kostalo 170$ + carina i porez.
Ja licno preferiram plitke patike, tako da su mi definitivno vise zapale plitke.
A kod nas, jedino slicno njima koje sam nasao su Nike Air Max 90 Winter
Stim sto su dosta skuplje (21.000RSD) i pruzaju manje podrske.
ಠ_ಠ
Postavljeno 04 October 2017 - 08:57 AM
Da je bar opravdanje... Kad počnu da trnu stvari koje ne treba da trnu, vreme je da se sedlo menja. Već mi se jednom desilo slično sa sedlom Richey Streem, počelo je da smeta posle nekoliko meseci upotrebe. Šta se tačno promeni pojma nemam, znam samo da sad imam tri sedla za otarasiti se, a i ovo novo tek treba da vidim hoće li biti za zadržavanje.
Postavljeno 04 October 2017 - 09:41 AM
Pa uzmi neko sa velikim prorezom? 'Beš ova puna...
Postavljeno 04 October 2017 - 01:03 PM
To sigurno da mora biti i oblik dobar, ali je lepo čim ima makar malo lufta. Svakako javi utiske
Postavljeno 04 October 2017 - 02:23 PM
Nisam kod kuće da bih slikao baš moj primerak, ali to je to:
Aspide stari model, bez rupe. Prodao bih za sitne pare jednu kinesku Rockbros verziju (izgleda ovako; San Marco više ne pravi ovaj model i deluje da su istekla prava za kalup tako da su kineske verzije dostupne čak i na Amazonu), a poklonio bih jednu staru, prilično izlizanu USPS verziju (novo je izgledalo ovako, ali moje je daleko od toga). Jedino što ni jedno ni drugo nisu trenutno u Srbiji, i pitanje je kada će biti prilike da se donesu.
Postavljeno 04 October 2017 - 07:12 PM
Ovo mu dodje 'shallow' serija? (sad gledam na sajtu sta imaju) Jel se razlikuje tvrdoca sedista iste serije, ali razlicite klase u toj seriji ili su sva isto tvrda samo su ova skupljla laksa?
Ima li neko sediste na srpskom trzistu sa kojim bi mogao da uporedis tvrdocu ovog fabrika, posto i ja planiram da pazarim drugo sediste pa bih voleo da bar otprilike steknem neki utisak o tvrdoci ovog? Skoro sam bas cuo za ova sedista i pohvaljena su kao laka za fitovanje jer imaju veliku ravnu povrsinu za sedenje, a to otprilike i trazim.
Postavljeno 05 October 2017 - 07:44 AM
Ovo je serija Flat, najravnija. Po opisima i recenzijama, tvrdoća u svim klasama iste serije bi trebalo da je ista, ili bar približna uzevši u obzir razlike u materijalima. Shallow bi trebalo da je malo okruglije (sedlastije) i mekše, Radius još više.
U poređenju sa sličnim drumskim trkačkim sedlima drugih proizvođača, bar za seriju Flat nema neke konkretne razlike što se same te tvrdoće tiče. San Marco Aspide i Ritchey Streem su možda malo tvrđa; San Marco Zoncolan Arrowhead je malo mekše; Fizik Antares K:ium je tu negde koliko se sećam, davno sam ga imao.
Postavljeno 11 October 2017 - 03:22 PM
Ko ne zna o cemu se radi evo ovde pise: https://www.brotherc...mplete-stealth/
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika