Malo da se snimamo
Posted 12 August 2017 - 01:26 PM
e-Motion biike ride:
Posted 14 August 2017 - 06:29 PM
Posted 15 August 2017 - 03:28 PM
Posted 15 August 2017 - 09:00 PM
Posted 29 August 2017 - 07:32 AM
Konacno sam uspeo da nahvatam A530 u odlicnom stanju za male pare. Do sad sam vozio M520 + platforma ali ta kombinacija ima svojih bubica koje su pocele da me nerviraju pa resih da predjem na A530.
Ljudi lete na mesec,na sta bi licilo da mi ne znamo srediti kocnicu od neke ponike
Posted 01 September 2017 - 07:57 AM
Pazario dve (2) nogare za bicikl od Zeljka Vlacica, juce u Surcinu. Necu da stavljam slike jer racunam da mi dovoljno zavidite i bez slika.
A zasto dve? Pa obe su delovale dobro tj jako, nisu bile skupe, ja nisam mogao da se odlucim, a i da imam rezervnu u steku.
Posted 01 September 2017 - 08:04 AM
Stigla kamera "kao Grbićeva"!
Čim stignem šibnuću par snimaka - gužva užas ovijeh dana. Uglavnom - usprešno sam montirao nosač za kacigu (računam da će snimci iz vožnje biti mirniji i bolji nego da stoji na kormanu), samo ću sad morati nositi kacigu.
Ne deluje toliko loše, videću kako će se pokazati u praksi. Žao mi je što ne nađoh original iz Kine (da znam da je baš to taj model) - pretpostavljam da bih je dobio u pola cene - ali šta je tu je.
Posted 07 September 2017 - 11:19 AM
Upravo doneo poštar:
http://www.gitup.com...ro-packing.html
Test slike za vikend
BTW kraljevi stavili da košta 22 dolara (a ja im još tražio da prilože pravu fakturu, da ne pomisle naši da košta k'o gopro) i naši carinili po toj osnovici (tj samo harač na otvaranje i zatvaranje paketa).
Odličan kvalitet izrade, bogaoca opcija. Videćemo da li su i slike i filmevi u klasi.
Posted 07 September 2017 - 12:12 PM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users