Jel' to sediste podeseno za tvoju visinu? Ako jeste to je mali ram za tebe.
Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Posted 15 May 2017 - 08:52 PM
Kad zumiras na kasetu i pazljivo pogledas iznad, vidi se naprslina, riknula ona daska iza, od ograde.
Uzgred, moje zumirajuce sposobnosti su mi otkrile da je u pitanju Giant Anthem. Takodje, izgleda da je zdimljen Marlboro pre nego sto je bajs parkiran uz ogradu.
Posted 16 May 2017 - 08:54 AM
Hahahah ti Zemunac, umesto sto me lozis, bolje nauci da "radis" karbonske tockove, mozda dolazim uskoro za Bg pa ponesem
Inace evo sta je u pitanju : https://www.giant-bi...ot5-0-team-2014
Sve na njemu je fabricki osim guma i gripova. Njih sam vec porucio, zajedno i sa direct mount chainring-om pa kad to zamenim i ovih dana gume namestim na tubeles bice tezak oko 9kg
Hvala na lepim zeljama, a koristice se, nadam se, solidan procenat Anthema, samo ako vreme i obaveze dozvole da vozim
Dusane naravno da znam da je mali ram za mene ali s obzirom da je ovo fabricka sticna, izvucena na predvidjenu duzinu a meni ok "lezi" bajs, bas me briga a i bajseva ove vrste nams bas da biras kod nas tako da sam na to oko zazmurio. Uostalom, ako nesto, ne daj boze, ne bude valjalo, ide dalje i to mu je to...
Posted 16 May 2017 - 09:03 AM
Ovakav prvi put vidim. Moraću da ga proverim da vidim koliko laže
Mnoge druge sam već overio , park tool, var, klasičan unior sa smajlijima, bbb, force, bike hand, kineski no name...
Posted 16 May 2017 - 11:08 AM
Malo da se i ja konačno pohvalim!
Nije mi baš danas stiglo, a nisam ni uspeo odmah pofotkati, jer sam odmah nosio majstoru na sklapanje.
Cilj mi je bio "omekšati" bicikl, ubaciti brzine (pošto je bio bez brzina) i malo poraditi na estetici. Konsultanti su mi bili biciklisti iz Srbije, ali i jedan klub iz Holandije pod nazivom Keytown Cruisers.
Delove sam ponaručiovao iz Nemačke, a sve mi sklopio majstor iz Bača, Zoran Bjelotomić.
Redom:
- za "omekšanje" sam dodao lowrider viljušku sa federom. Zbog promene visine, Zoran je dodao i jedan mali adapter.
- pošto su mi prethodni točkovi imali preko 60 žbica svaki, a nisam našao glavu sa brzinama i isto toliko rupa - odlučio sam se napraviti nove točkove i tu ubaciti novu glavu. Stavio sam ramove od 57mm širine na prednji, 67mm širine na zadnji točak i Sram I-3 Motion.
Rezultat je fina i ugodna vožnja. Malo sam se plašio pedalanja obzirom na širinu točkova, ali zahvaljujući Sramu, sve je ok. Pre ovih modifikacija sa imao nekoliko vožnji od po uglavnom šezdesetak kilometara na dan, mada sam imao i jednu od preko 140km na dan - i veliki problem su mi pravili i vetar i brežuljci.
Dok budem imao vremena, u planu su mi Ruski Krstur - Palić i Ruski Krstur - Šid. Do tada ću ga testirati po lokalnim deonicama...
Posted 16 May 2017 - 11:15 AM
Zanimljivo!Malo da se i ja konačno pohvalim!
Nije mi baš danas stiglo, a nisam ni uspeo odmah pofotkati, jer sam odmah nosio majstoru na sklapanje.
Cilj mi je bio "omekšati" bicikl, ubaciti brzine (pošto je bio bez brzina) i malo poraditi na estetici. Konsultanti su mi bili biciklisti iz Srbije, ali i jedan klub iz Holandije pod nazivom Keytown Cruisers.
Delove sam ponaručiovao iz Nemačke, a sve mi sklopio majstor iz Bača, Zoran Bjelotomić.
Redom:
- za "omekšanje" sam dodao lowrider viljušku sa federom. Zbog promene visine, Zoran je dodao i jedan mali adapter.
- pošto su mi prethodni točkovi imali preko 60 žbica svaki, a nisam našao glavu sa brzinama i isto toliko rupa - odlučio sam se napraviti nove točkove i tu ubaciti novu glavu. Stavio sam ramove od 57mm širine na prednji, 67mm širine na zadnji točak i Sram I-3 Motion.
Rezultat je fina i ugodna vožnja. Malo sam se plašio pedalanja obzirom na širinu točkova, ali zahvaljujući Sramu, sve je ok. Pre ovih modifikacija sa imao nekoliko vožnji od po uglavnom šezdesetak kilometara na dan, mada sam imao i jednu od preko 140km na dan - i veliki problem su mi pravili i vetar i brežuljci.
Dok budem imao vremena, u planu su mi Ruski Krstur - Palić i Ruski Krstur - Šid. Do tada ću ga testirati po lokalnim deonicama...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users