Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Posted 20 February 2017 - 06:18 PM
Zna Grbic sta valja. Solar Storm je mama. Ja imam onu verziju sa sijalicom od 12w i mogu slobodno da kazem da nema tog mraka koji ova lampa ne moze da razbije.
Stvarno sijaju za medalju... Impresioniran sam.
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 20 February 2017 - 07:14 PM
A rekao sam sebi da cu u bajs koji koristim za svaki dan min minimalno da ulazem. No ne vredi. Biciklizam je bolest i dok god imam zadnji dinar necu da se smirim.
Koliko pumpa para i je vredi ?
5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014
8500km-2015
5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V
Posted 20 February 2017 - 07:59 PM
Kod nas ne znam. U Nemačkoj je 36 eura. Dobiješ garanciju 5 godina, lik što prodaje kaže da ima jednu od SKS već 30 godina. Ima nastavke za presta, auto i šreder ventil. Pumpa do maximum 8 bara. Meni je odradila posao i verovatno će i dalje raditi. Iskreno da kažem malo deluje plastično ali radi posao. Pre toga sam imao kod kuće Force pumpu, i čini mi se ko da je force bila malko bolja, nekako masivnija i kao da je imala bolji kvalitet izrade. A možda je to samo subjektivno mišljenje. I nije mogla da pumpa šreder ventil. Ova je korektna skroz.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 20 February 2017 - 08:08 PM
A rekao sam sebi da cu u bajs koji koristim za svaki dan min minimalno da ulazem. No ne vredi. Biciklizam je bolest i dok god imam zadnji dinar necu da se smirim.
Ta pumpa je nešto što bi svako trebalo da ima kod kuće. Nikakav luksuz i bacanje para. Dobra, krštena pumpa za gume, lopte i ostale stvari za kod kuće.
Posted 20 February 2017 - 08:22 PM
Slažem se. Ja sam sa Force pumpom pumpao i auto gume bez ikakvog problema, i kad pogledaš koliko su široko namenske, i kako je bez ovakve pumpe bukvalno nemoguće naduvati gume na drumašu od 23 i 25 mm, investicija se zaista isplati. Desilo mi se ranije par puta da sam pokušao da naduvam francuski ventil na 7 bara ručnom malom pumpom ali iako sam imao snage, ventil nije izdržao, iskrivio sam ga i morao da bacim unutrašnju. Od tada kad mi pukne guma na putu, duvam je do maksimum 4, 5 - 5 bara, samo da se dogegam do kuće. Sve preko toga je rizik.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 27 February 2017 - 10:47 PM
Stvar je u tehnici, ja koristim malu gp04s duvam po slobodnoj oceni bar na 7 bara ide jako teško ali nikad nisam zeznuo ventil i ne cimam ga. Obuhvatim rukom dve susedne žice i dno pumpe za oslonac a točak postavim tako da je ventil na 9 sati... ne umem da objasnim lakše mi je da demonstriram. Uglavnom prezadovoljan sam pumpicom već nekiliko godina. A malecka je i lagana za nošenje u džepu
Posted 11 March 2017 - 08:08 AM
e-Motion biike ride:
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users