Nevezano za biciklizam.
Ali stigli su mi novi tasteri za tastaturu. Mogu reci da kolege gledaju cundno u moj sto...
Verovatno zato sto cuNdno tipkas
Posted 14 September 2016 - 07:19 AM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 14 September 2016 - 07:57 AM
Posted 14 September 2016 - 09:51 AM
Grbicu sto se ne hvalis da si dobio dobar bicikl da servisiras. nema posla samo da se dotegnu sajle menjaca
Nije bas za hvaljenje
Deo izvadjenih... Onaj ostatak razmatram kako da izvadim jer se "zavario" u zadnjoj vili... 14 komada, nesto iz tockova, nesto iz zadnje vile i naravno solje viljuske. Pohvaljen si
Posted 14 September 2016 - 09:59 AM
Ako je alu ram, aluminijum se puno brže skuplja na hladnoći od čelika. A puno brže širi na toploti.
Glasno razmišljam (koliko mi ide ): malo leda u sredinu ležaja, pa onda sve đuture na sunce (sa malo alu folije preko samog ležaja). Pa onda izbijanje?
Dan pre toga natopiti nekim penetrirajućim sprejem ("Odvijač" i slični)?
Posted 14 September 2016 - 10:15 AM
Ako je alu ram, aluminijum se puno brže skuplja na hladnoći od čelika. A puno brže širi na toploti.
Glasno razmišljam (koliko mi ide ): malo leda u sredinu ležaja, pa onda sve đuture na sunce (sa malo alu folije preko samog ležaja). Pa onda izbijanje?
Dan pre toga natopiti nekim penetrirajućim sprejem ("Odvijač" i slični)?
Da ne idemo u off, nije tema
Izbijanje, vadjenje, lezajeve iz zadnje vile je pipav posao jer se svi lezajevi nalaze u usicama gde je vila skoro pa najtanja. Friz sprej je default za taj posao, kad se lezajevi menjaju na vreme. Ovde je pretpostavljam na osnovu izvadjenih kombinacija montazne paste (koja se rasusila) i hladne galvanizacije pa je postupak visednevan prskanjem lubrikanata izmedju lezaja u kucista.
Posted 16 September 2016 - 08:10 AM
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users