Bio da odnesem tockove da se sapletu i skratim vrat vile i ugradim jeza, pa reko kada sam vec tu da kupim novi kais.
Odlicno cuci, mada je malko veliki, ali je odlican feshn aksesoar.
Postavljeno 09 April 2016 - 02:47 PM
Ce bidnu. U toku nedelje, ne zelim da ih zamaram pa im se najavim ranije, odnesem im i kazem im docicu za par dana. Nema potrebe da zure jer je uvek haos u Probike-u.
Sapleo bih sam, ali zadnji tocak mora da bude excentrican za 6mm, pa me mrzi da se mlatim rucno, a oni ce na stalku ocas posla. I nisam imao zbice. Tako da necu da se smaram
ಠ_ಠ
Postavljeno 13 April 2016 - 08:02 PM
Porusio si mi snove. Ja se obradovao kako su lagani tockovi, kada vi drumasi morate da se falite sa vasim pero lakim obrucima
Hahahaha. Stariji tockovi su imali zajedno skoro 3 kg. Celicni frajlauf i sve ostalo I pritom su bili 26 inca. a ovo su 29 inca.
za sada 2,2kg tockovi, 1,5kg gume, 400g kaseta i da kazemo da su unutrasnje zajedno 600g.
4.7kg boga mi. Mala cena da bi me izdrzali tockovi
ಠ_ಠ
Postavljeno 13 April 2016 - 08:04 PM
Porusio si mi snove. Ja se obradovao kako su lagani tockovi, kada vi drumasi morate da se falite sa vasim pero lakim obrucima
Hahahaha. Stariji tockovi su imali zajedno skoro 3 kg. Celicni frajlauf i sve ostalo I pritom su bili 26 inca. a ovo su 29 inca.
za sada 2,2kg tockovi, 1,5kg gume, 400g kaseta i da kazemo da su unutrasnje zajedno 600g.
4.7kg boga mi. Mala cena da bi me izdrzali tockovi
Pa kad si upleo kineske tockove
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika