Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 04 January 2016 - 02:13 PM
Danas kao novogodisnji poklon od Carine Republike Srbije, tax free na paket od 92$
a u paketu, frisko iz fabrike set nabli
Reborn Koozer nabli.
15mm prednja glava
135x10 mm zadnja glava, 72 kontaktne tacke, eloksirano crvene.
Sada jos viljuska i obruci i gotovi smo
ಠ_ಠ
Postavljeno 04 January 2016 - 10:24 PM
Danas namontirane i pala mala voznja,sto se tice snega i naspram nobynic sigurno bar za 50posto bolje hvata(i nova je naspram nobynic_a)bez obzira evo i slike da se vidi koja je razlika. Ista sirina sve ali deluje da kao da je 2.5
Daj slike sa Vrsackog brega!!!
Odmah sa vecerasnjeg spusta...
Postavljeno 04 January 2016 - 10:36 PM
Eto u subotu sam slobodan pa moze tada,jos kad bi i vladu nagovorili da mrdne od kuce.Imaces svojih 5 minuta cim odvedes na neko pice, znas kako kazu valja pocastiti za nove gume
Eee nebi da ti saljem slike od veceras kuda sam se vozio i nasta lici bajs,mada.mi zakucao prednji sifter u 3sajbni nesto u mu se desilo a nemam poima staDaj slike sa Vrsackog brega!!!
Odmah sa vecerasnjeg spusta...
Postavljeno 04 January 2016 - 10:45 PM
Naravno da sam menjao gume s draga da je tu bila mislim da bi i gume i js zavrsili na crnoj listi...
Odavno si ti na crnoj listi.
Nego daj slike od kocnica da vidimo,sto bi rekao Grbic sta si se stisao...
Mislim da bi on trebao da ih vidi i da mu to budu sledece u planu!!!
Postavljeno 04 January 2016 - 11:07 PM
Eto u subotu sam slobodan pa moze tada,jos kad bi i vladu nagovorili da mrdne od kuce.
Uvek za druzenje, ajde da pomerimo za iduci vikend jer ovaj nadolazeci idem u kg. A za Vladu ne brini reci cemo mu da ce videti kocnice kakve nije video do sad
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 04 January 2016 - 11:10 PM
,mada.mi zakucao prednji sifter u 3sajbni nesto u mu se desilo a nemam poima sta
Hoce prednji menjac da se zaledi pa izgleda kao da je neki kvar.
Naprskaj ga wd-om da pokupi vlagu pa onda neki teflon/silikon ili nakapaj par kapi ulja.
Postavljeno 04 January 2016 - 11:19 PM
A sifter sutra cu ga lepo oprati i osusiti i videti sta mu je,kao da je zakocen ali u trenucima ni prednji menjac kao da nije hteo da seta... Sutrs cu ocistiti sve i pokusati da vidim u cemu je problem.
A slika kocnica nemam bas neke gde se lepo vide..
Postavljeno 04 January 2016 - 11:43 PM
Evo za Grbica ciljna grupa kocnica...
Promax je bolji
Za pice kad god,moze i sl.vikend
Moze. Pisemo se na PP
A sto se tice Vlade zao mi da odemo tamo i pojedemo po prase i onda mu nece ostati nista para za kocnice... Jeftinije mu da dodje
Postavljeno 04 January 2016 - 11:59 PM
Omasio u proslom postu za slike i sad provalio... Tako da evo par slika
Gledam ovu moju NN od 2,35 koja mi stoji napred i razmisljam 'au bas je rasna guma sa ovolikim kramponima' ali sad kad sam video ovu prvu fotku gde si je stavio uz MM, pokrio sam se usima. Dobro da te sluzi!
Postavljeno 05 January 2016 - 05:03 AM
Onaj Krypton univerzalni alat sam naveo samo kao primer. Kvalitet nije presudan pošto kupujem alat koji ću koristiti možda 2-3 puta godišnje, pa ću ga najverovatnije poručiti sa DX, Banggood-a, Chinabuya... ili jednostavno potražiti kod kineza komplet poput ovoga.
Juče sam pazario "bike multi tools", a platio sam ga verovali ili ne, samo 350 dinara
Taman sam menjao bušnu gumu pa sam mogao i da testiram alat. Ono glavno je da radi posao i da neću više morati razvlačiti alat iz radionice za svaku vožnju
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika