Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 17 November 2015 - 06:21 PM
Postavljeno 18 November 2015 - 12:31 AM
Bicikl je Kona Rove Al koja se pakuje za proleće... uzeta je još u avgustu, ali još uvek je u ilegali kod Pante, da me ne bi roknula žena kad vidi još jedan bicikl. Biće objavljeno kad ga sklopim pošto će biti dosta izmena u odnosu na fabričku postavku...Na koji ram idu diskovi?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 18 November 2015 - 02:55 PM
Bicikl je Kona Rove Al koja se pakuje za proleće... uzeta je još u avgustu, ali još uvek je u ilegali kod Pante, da me ne bi roknula žena kad vidi još jedan bicikl. Biće objavljeno kad ga sklopim pošto će biti dosta izmena u odnosu na fabričku postavku...
Unapred se radujem da ga vidim. Mene ozbiljno žuljaju diskovi. Samo zbog njih bih prodao Focusa, mada su mi realno nepotrebni.
Postavljeno 18 November 2015 - 05:46 PM
Unapred se radujem da ga vidim. Mene ozbiljno žuljaju diskovi. Samo zbog njih bih prodao Focusa, mada su mi realno nepotrebni.
Realno jesu, ali ja nisam imao drugo rešenje pošto je bicikl u startu predviđen za diskove, a ovi fabrički ne ispunjavaju moje potrebe, jer će bicikl biti vožen na višednevnim turama opterećen bisagama i mojom težinom koja je negde oko 95kg tako da sam morao da izaberem nešto jače kočnice.
Jedva čekam da ga kompletiram, ali me mrzi sada dok je lepo vreme, vozikam se i nemam vremena za to.
Kad zagudi zima i počnu prve kiše pozabaviću se tim biciklom onako natenane rasklapanje, servisiranje i pakovanje od nule.
Sve onako sa merakom laganica, deo po deo, sve je spremno i čeka na ugradnju.
Postavljeno 18 November 2015 - 07:01 PM
Nisam ni cuo za taj trp bas cu da pogledam sta je i koliko to kosta.Jedva čekam da ga predstaviš.
Potpuno kapiram logiku i podržavam do daske.
Ako naleti neki ram možda krenem tvojim stopama, samo bih ja odmah na hidrauliku. ili bar na TRP HY/RD kao najbolji kompromis klasičnih šamaraljki i hidrauličnih kočnica.
Postavljeno 18 November 2015 - 07:06 PM
Video i smrzo se, dobro izgleda i verovatno je ok, ali zbog cene meni neprihvatljivo i ove bb7 su mi bile preskupe ali ajde to sam prezalio a TRP ne bih isTRPeo...Nisam ni cuo za taj trp bas cu da pogledam sta je i koliko to kosta.
Postavljeno 18 November 2015 - 07:25 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika