U potrazi za rancem uzmem danas ovaj. I oduševim se. Oduševi me i cena, ali srećmo mogu na rate.
Faktički je neuništiv, sa 100 nekih zezalica koje meni trebaju, na leđima ekstra leže!
Lako ću prežaliti 5 vajferta...
Postavljeno 08 July 2015 - 04:36 PM
U potrazi za rancem uzmem danas ovaj. I oduševim se. Oduševi me i cena, ali srećmo mogu na rate.
Faktički je neuništiv, sa 100 nekih zezalica koje meni trebaju, na leđima ekstra leže!
Lako ću prežaliti 5 vajferta...
Dobro izgleda Samo, mogli su staviti nekog drugog na etiketu, ovaj ko neki gej
Postavljeno 30 July 2015 - 02:08 PM
Inače i meni pre neki dan stigao brzinomer, ogroman je u poređenju s prethodnicima a ovaj plavi uopšte nije mali, ima velik ekran i četiri stavke na njemu istovremeno. Ali novi zeleni milina, krupne i pregledne cifre plus ima elgantniji dizajn dugmiće i mode taster na dodir. Plus ono dodatno dugme da ne skidaš ruku s kormana, svi me pitaju šta mi je to ja ima kažem turbo mod
Postavljeno 03 August 2015 - 11:17 PM
Postavljeno 13 August 2015 - 12:46 PM
DECKAS NW lancanik, narucen sa aliexpressa, stigao za 12 dana od dana narucivanja. Prvi utisci: nemam reci, lepo izgleda, ne cuje se u voznji, da ne poveruje covek da je iz kine. S obzirom da je placen 22e a najjeftiniji po vecim online shopovima oko 40e, koliko sam video, rekoh da postavim ovde za slucaj da neko namerava prelazak na 1x prenos.
Postavljeno 13 August 2015 - 07:42 PM
Uzeta ova lampa pre 2 nedelje preko ebay-a i danas stigla, prava pandurska, dosta jaka:
http://www.ebay.com/...=item5674e0e89b
pa mi pade na pamet da mogu da je iskoristim za bajs. Gde mogu da nadjem neko univerzalno kacenje za korman?
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika