Ehh bre pa sad,nije bas ali ove ove do 50ccm bi trebao da moze da zaustavi
Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 29 May 2015 - 09:04 PM
Odlucio i ja da pocnem voziti bicikl sa SPD patikama.Stigle patike,uskoro ce i pedale.U pitanju su Shimano R540 Light Action.Jel imao neko iskustva sa ovim pedalama?Prodavac kaze da su one dizajnirane bas za nekoga poput mene,ko prvi put hoce da vozi SPD jer su dizajnirane da lako ubacuju i izbacuju cipelu.
Postavljeno 30 May 2015 - 09:32 AM
Odlucio i ja da pocnem voziti bicikl sa SPD patikama.Stigle patike,uskoro ce i pedale.U pitanju su Shimano R540 Light Action.Jel imao neko iskustva sa ovim pedalama?Prodavac kaze da su one dizajnirane bas za nekoga poput mene,ko prvi put hoce da vozi SPD jer su dizajnirane da lako ubacuju i izbacuju cipelu.
Samo pazi da ne bude JAO STO SU LEPE MOJE NOVE CIPE :
Postavljeno 02 June 2015 - 09:54 AM
Ramo pozdrav,ako nije problem gde si kupio ove patike,koja je bila cena?Da li uz njih idu i pločice ili si morao posebno da kupiš?
Postavljeno 02 June 2015 - 03:44 PM
Pozdrav Dragane,kupio sam ih u Tuzli,prodavac nabavlja bicikla,dijelove i opremu iz Holandije,rekao mi je da su bas ove cipele iz Holandije.Cijena je 50-55km,mada je meni prodavac iz samo njemu poznatih razloga dao za 30km,znaci ja sam dobio za 15eura patike,za druge rece prodavac da je veca cijena,vjerovatno 50-55km.Samo patike,ne idu plocice,kupicu one pedale shimano r540 light action za 88km pedale i plocice u paketu zajedno.
Postavljeno 02 June 2015 - 05:08 PM
Pozdrav Dragane,kupio sam ih u Tuzli,prodavac nabavlja bicikla,dijelove i opremu iz Holandije,rekao mi je da su bas ove cipele iz Holandije.Cijena je 50-55km,mada je meni prodavac iz samo njemu poznatih razloga dao za 30km,znaci ja sam dobio za 15eura patike,za druge rece prodavac da je veca cijena,vjerovatno 50-55km.Samo patike,ne idu plocice,kupicu one pedale shimano r540 light action za 88km pedale i plocice u paketu zajedno.
Možeš li da mi daš broj od tog prodavca iz Tuzle? Trebao bih i ja jedne patike za MTB
Postavljeno 03 June 2015 - 07:14 AM
Pozdrav Marko,broj prodavca je +38761678155,mislim da je sad u Holandiji,jer onaj dan kad sam kupio patike,rekao mi je da ide za Holandiju i bice tamo oko mjesec i po dana,a patike sam kupio prije 7-8 dana.
Hvala, pustiću mu poruku pa nek se javi kad bude u BiH
Postavljeno 03 June 2015 - 06:28 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika