Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Postavljeno 23 March 2024 - 11:42 AM
Jesu, obložene su nekom gumom iliti crevom. Moram sam da ih sklonim negde, ukućanima smeta. Tri bajsa nije to malo.
Kažu mi prodaj bajseve kupi auto ne izigravaj budalu. Znate kako je?
Moram da priznam da ja ne znam. Ja imam veliku sreću da mi žena nema prigovora gde bicikl stoji (dok god se ona ne sapliće o bicikl). Razmišljao sam o nosačima za zid u dnevnoj sobi ali trenutno cela druga soba je bicikl, trenažer, komp i mala radionica.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
And now something completely different
Postavljeno 24 March 2024 - 12:56 AM
Купио сам (преко пријатеља) први технички уређај после Хитачи видео рекордера 1988. Сад се плашим да се не отмем контроли. Елем, какав пуњач иде на ово сокоћало у смислу да не прегорим батерију?
IMG_2741.jpeg
Ja imam neki stari Samsung punjač 0.5A koji koristim za punjenje Garmin satova, Edge uređaja, GoPro baterije. Možda je samo placebo ali mi se čini da baterije duže ostanu upotrebljive u odnosu na period kada sam ranije uređaje punio čime sam stigao.
~be here now~
Postavljeno 24 March 2024 - 04:00 PM
Ja imam neki stari Samsung punjač 0.5A koji koristim za punjenje Garmin satova, Edge uređaja, GoPro baterije. Možda je samo placebo ali mi se čini da baterije duže ostanu upotrebljive u odnosu na period kada sam ranije uređaje punio čime sam stigao.
Зато сам и питао, пошто ми другар рече да брзи пуњачи скраћују век батерије. Са друге стране, ни он није превише стручан у тој области, тако да може бити и тачно и нетачно, то јест како си рекао, пласебо.
Postavljeno 01 April 2024 - 04:41 PM
Postavljeno 01 April 2024 - 09:11 PM
Ako može pitanje - šta je bio osnovni razlog da se odlučiš baš za Look, težina? Pošto vidim da što se cene tiče su tu negde sa Garminom, ali verujem da su Garmin dosta teže. Ja sam nešto krenuo da merkam Assioma PRO MX-2 jer izađu oko 750 evra za dual sided model, imaju dobre reviewove po netu, ali je slaba dostupnost, deluje da će da se ustali tek za par meseci...
Postavljeno 02 April 2024 - 10:10 AM
Postavljeno 15 May 2024 - 08:45 AM
RockShox SID SL Ultimate 3P Charger Race Day 2 110mm. Kažu da 1cm znači, će da vidimo.
Postavljeno 13 June 2024 - 12:17 PM
Šticnu sam samo gurnuo reda radi, nije toliko izvučena kada je podešena za moju visinu (190cm) ali nije ni preterano niža možda 4cm niže, ali ništa se ne uvija niti daje osećaj klimavosti i nekvaliteta.
Bicikl je izuzetno udoban, krut i stabilan, jako zabavan za vožnju i potpuno je isti osećaj kao da voziš normalan bajs.
Ram je neočekivano jak i očekivao sam da je bajs lakši jer je veličine ponike ali ima 23kg.
Ta se težina ne oseća toliko kada ga nosim jer je odlično izbalansiran, uhvatim ga za horizontalnu šipku iznad pogona i nosim u jednoj ruci.
U ostalom,ne bi koštao preko 4000e nov da je neko govance od bajsa, jako je kvalitetno napravljen.
Nosi 140kg tereta u običnoj varijanti a XXL varijanta nosi 180kg, pa ti vidi sad.
Opasna spravica.
Uzeo sam ga jer mi treba mali bajs za držanje u stanu, ovaj je baš kompaktan. Sklopive su pedale, volan se spušta za sekund i zakreće pod 90 stepeni sa pomenutim mehanizmom u volanu.
Jako malo mesta zauzima i lak je za manipulaciju.
Za sada je prelazno rešenje dok ne nađem sklopivi ebike sa bosch motorom.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Postavljeno 13 June 2024 - 03:48 PM
Ma sve je kao na normalnom bajsu jedino što su mali točkovi.
E sad ima debele balon gume pa je super udoban i otporan na rupe i ivičnjake, a i točkovi od 20" su mnogo jači od velikih točkova zbog kraćih žica.
Super spravica, baš sam zadovoljan, jedino što će morati da leti iz stana kad nađem sklopivi koji sam nameračio da kupim.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika