Danas mi je stiglo, tema za hvalisanje!
Posted 28 October 2020 - 12:36 PM
Evo da se i ja pohvalim.
U pitanju je Chainreactioncycles.
Nije u pitanju cepanica umesto laptopa, nije u pitanju slanik sa solju umesto... čega god.
Nije mi stiglo danas, stiglo mi je u februaru.
Plaćeno je ovo:
po ceni
Stiglo je ovo:
Da, zadnji menjač komada 1 i gumene bombone komada 1.
====
Zašto je problem neotklonjiv?
Iz korisničke službe su mi javili da mogu da se slikam jer nisam u roku od 3 dana prijavila problem.
Zašto nisam? Paket je stigao na adresu drugarice u Zagrebu koja je imala brojne komplikacije oko preuzimanja tog paketa i velike lične životne izazove u tom trenu (doslovno tog dana) da sam samo rekla "ma ostavi taj paket, uzeću ga...nekad", ne pitavši je ni da slika paket da vidim kol'ko je to.
Etoooo.... Patlidžan.
Tomorrow, never.
Posted 28 October 2020 - 12:46 PM
Evo da se i ja pohvalim.
Nije u pitanju cepanica umesto laptopa, nije u pitanju slanik sa solju umesto... čega god.
Plaćeno je ovo:
po ceni
Stiglo je ovo:
====
Iz korisničke službe su mi javili da mogu da se slikam jer nisam u roku od 3 dana prijavila problem.
Zašto nisam? Paket je stigao na adresu drugarice u Zagrebu koja je imala brojne komplikacije oko preuzimanja tog paketa i velike lične životne izazove u tom trenu (doslovno tog dana) da sam samo rekla "ma ostavi taj paket, uzeću ga...nekad", ne pitavši je ni da slika paket da vidim kol'ko je to.
Etoooo.... Patlidžan.
Ako već nisi, ostavi komentar na sajtu, kod tog proizvoda, sa 1 zvezdicom ocenom i objektivno, taksativno, navedenim objašnjenjem šta se i kako desilo.
Posted 28 October 2020 - 01:23 PM
E jbg...Evo da se i ja pohvalim.
Plaćeno je ovo:
original.jpg
po ceni
cena.jpg
Stiglo je ovo:
contents.jpeg
====
Etoooo.... Patlidžan.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Posted 28 October 2020 - 07:36 PM
Au, ja sam baš hteo da poručim neki sličan groupset a isto ne bih mogao da vidim odmah i osoba koja bi trebalo da mi donese nema pojma ništa o tome niti ume da mi slika... Definitivno onda moram da zaobiđem Chainreactioncycles kao prodavnicu, baš su ispali debili.
Inače mi nije jasna fora sa gumenim bombonicama, ja sam naručio dropper sa drugog UK sajta i isto dobio gumenjake
Posted 29 October 2020 - 11:02 AM
Etoooo.... Patlidžan.
koliko je vremena proslo, i kako si platila?
Mozda ima nacina za povrat novca...ako je placeno putem pp
Jeste ima dosta propusta sa tvoje strane, i kada ne mozes licno da preuzmes moras da nadjes neki nacin da opet sve prodje kako treba.
Ovo je neko verovatno maznuo, ali ostaje nejasno odkud je ostavio menjac..
Posted 29 October 2020 - 01:44 PM
Otvori case na PayPalu odmah ako nije prošlo duže od 6 meseci od datuma kupovine. Iznesi problem tamo. PayPal će automatski uzeti pare prodavcu. Onda sledi proces "suđenja" i ako prodavac ne dokaže da je poslao plaćene proizvode pare idu tebi. Generalno, kupac je uvek zaštićeniji od strane PayPal-a od prodavca.Evo da se i ja pohvalim.
Plaćeno je ovo:
original.jpg
po ceni
cena.jpg
Stiglo je ovo:
contents.jpeg
====
Etoooo.... Patlidžan.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Posted 29 October 2020 - 01:45 PM
Mislim da je navedini problem "samo" greška u pakovanju. Ne može tu niko ništa da ukrade jer postoji jako lak način vraćanja svega i/ili način da se reklamira. Problem je veliki isto što oni u suštini ne šalju u paketu račun samo povratnicu (bike24, bike-discount). Inače kazne u EU su oko par hiljada evra za otvaranje tuđe pošte, tako da kuriri ne otvaraju pakete. Mislim da je za sve žalbe kasno, od februara do oktobra ima previše vremena.
And now something completely different
Posted 29 October 2020 - 01:46 PM
6 meseci je rok, provereno.Mislim da je navedini problem "samo" greška u pakovanju. Ne može tu niko ništa da ukrade jer postoji jako lak način vraćanja svega i/ili način da se reklamira. Problem je veliki isto što oni u suštini ne šalju u paketu račun samo povratnicu (bike24, bike-discount). Svakako treba kontaktirati i PayPal ako je korišćen kao način plaćanja, ne sećam se samo koliki je tu rok (mislim da je 6 meseci, ali nisam siguran).
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Posted 29 October 2020 - 05:46 PM
koliko je vremena proslo, i kako si platila?
Mozda ima nacina za povrat novca...ako je placeno putem pp
(...)moras da nadjes neki nacin da opet sve prodje kako treba.
(...)ostaje nejasno odkud je ostavio menjac..
Menjač mu nije trebao... Ali dobro, utešili su me gumeni mečići! Ustvari, oni su mi najgori u toj priči - kesica Haribo-a kao šamar u facu, podsmeh. Haha, ne može grupa ali evo ti mečići. Da znaš da nije slučajnost.
Znam ja to "moraš da nađeš način" ali znaš kad nekoga natrtiš preko svake mere (u najnezgodnijem privatnom trenutku) oko tog tvog paketa da te sramota više išta da tražiš. Stvar je u tome što sam više puta poručivala sa CRC i sve je stizalo najurednije. Verovala sam da sa njima nema rizika, posebno takvog.
Ali gotova je priča sad...
Nema vraćanja para, platila sam u januaru, karticom, kod njih lepo piše 3 dana rok da se žališ, inače smatraju da je sve proteklo kako treba.
Jeste proteklo kako treba, za onoga što se počastio skoro celom novom grupom.
Evo je cela ambalaža: papirna koverta sa mehurićima
Tomorrow, never.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users