Ne dobijaš ništa na brzini, a gubiš dosta na udobnosti, ali ako tako voliš...
Baš ništa ili zavisi od kvaliteta asfalta?
Na koliko bi trebalo, po tebi?
Postavljeno 05 June 2020 - 07:45 PM
Ne dobijaš ništa na brzini, a gubiš dosta na udobnosti, ali ako tako voliš...
Postavljeno 06 June 2020 - 12:28 AM
Prelagan bicikl ostaje prelagan i kad mu dodaš 200 grama na ramu. Mnogo planiranja i mnogo para ide u priču kad se sastavlja nešto stvarno lako (tipa ispod 6 kg).Viđao sam po netu da sklapaju od ovog prelagane bajseve ali to ili nije identičan ram, ili mu je oguljena boja do karbona pa je mat i lakši ili lažu za težinu na forumima, dok se uživo ne izmeri tome ničemiu nije verovati.
Postavljeno 06 June 2020 - 12:35 AM
Dobijaš verovatno ispod 1 km/h na glatkom asfaltu, a na lošijem čak i gubiš. Ja sa sličnom kilažom ne pumpam preko 6,2 bara prednju i 7 bara zadnju, isto 25 mm. Ako očekujem neke ozbiljnije loše puteve, idem i niže.Baš ništa ili zavisi od kvaliteta asfalta?
Na koliko bi trebalo, po tebi?
Postavljeno 06 June 2020 - 01:46 AM
Ja sam rezonovao, govorim o prošlosti, na način da što se udobnosti tiče, posao mi odrađuju prednji amortizer i šticna sa amortizerom, pa kao mogu da zadržim uske i dobro napumpane gume na trekingu.Dobijaš verovatno ispod 1 km/h na glatkom asfaltu, a na lošijem čak i gubiš. Ja sa sličnom kilažom ne pumpam preko 6,2 bara prednju i 7 bara zadnju, isto 25 mm. Ako očekujem neke ozbiljnije loše puteve, idem i niže.
Postavljeno 09 June 2020 - 01:42 PM
Hoćeš voziti off - road u šumi sa njim? Zanima me koliko će gubiti signal sa satelitima i da li su to malo rešili.Osta u kuci
And now something completely different
Postavljeno 09 June 2020 - 03:09 PM
Postavljeno 10 June 2020 - 01:33 AM
Gde ima da se kupe ovi točkovi? Koliko koštaju, ili baci link ?
Postavljeno 10 June 2020 - 01:47 PM
Postavljeno 10 June 2020 - 02:30 PM
Izgleda da je obična 24mm patrona sa obe strane sto je za shimano pogone standard, ali daju adapter uz nju sa 22 na 24mm pa bi moglo i za gxp.Taj kljuc za patronu se meni nije pokazao, doduse bila je stegnuta ludacki
Narucio sam ovaj
https://a.aliexpress.com/_d85ssEu
Kad smo vec kod patrone pase li meni ova umjesto truvativ gxp?
https://a.aliexpress.com/_dYrnwvI
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 10 June 2020 - 03:07 PM
Postavljeno 10 June 2020 - 03:15 PM
Ne gxp je sa jedne strane 22 a sa druge 24mmZnaci shimano je 24 a truvativ gxp 22, ok, ovde dodje neki jedan adapter pa mi nije jasno sta s njim jednim. Valjda bi trebalo biti za svaku stranu po jedan... A ovi navoji na kucistu lezaja jel to pase na sve? Adapter bi se dao i napraviti ako ovo pase,
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika