Чик погоди
Postavljeno 03 August 2022 - 06:13 PM
Postavljeno 03 August 2022 - 06:57 PM
Postavljeno 03 August 2022 - 07:16 PM
Ma jok potrebna su samo dva... I to obavezno plastična zbog felne.Meni je plasticni pukao. Sramota me reci da na drumasu ne umem gumu da zamenim. Videcu da nadjem neke druge. Ne znam sto su plasticni pukli, da li od prevelikog pritiska. Rekli su mi da stavim 3 komada i polako povlacim gumu, ali pucali su samo tako. A uredno sam ih zabio ispod gume i onaj drugi kraj za zbicu.
Ako ne ide nešto radiš pogrešno, imaš milion videa na youtube kako se pravilno radi.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 03 August 2022 - 07:28 PM
Ma jok potrebna su samo dva... I to obavezno plastična zbog felne.
Ako ne ide nešto radiš pogrešno, imaš milion videa na youtube kako se pravilno radi.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Moguce da sam nesto radio lose, ali plastika je bila vrlo laka. Ne znam kako da objasnim. Kad sam prvu stavio, druga je pukla, pa i treca. Uglavnom priznajem nisam uspeo. Na kraju je bilo guranje.... do servisera. Tesko je pohvatati sve. Neki ljudi su prirodno talentovani. Hajd ako bude neko bici okupljanje zovite , da vas malo ismaram. Gledao sam svasta na YT i citao, ali u praksi je sve mnogo teze.
Ovde sam video mnogo iskusnih mehanicara. Sto jest jest. Od kada se time bavite ? Barate ciframa, dimenzijama i vokabularom od kojih mi se vrti u glavi. Izgleda da ja jedino znam da pedalam i koristim Imbus kljuceve.
Postavljeno 03 August 2022 - 07:30 PM
Postavljeno 03 August 2022 - 08:28 PM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika