Чик погоди
Postavljeno 13 November 2014 - 06:29 PM
Postavljeno 13 November 2014 - 10:45 PM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 13 November 2014 - 11:58 PM
Postavljeno 14 November 2014 - 01:27 AM
E stvarno svasta ce izmisliti, ovde bi cik pogodi pitanje moglo da bude zasto se zove bicikl, i sta ce ona zica od tocka na reklami?
https://www.facebook...22666714&type=3
Postavljeno 14 November 2014 - 06:24 AM
Postavljeno 14 November 2014 - 09:40 AM
Mozda zato sto ima ta dva valjka pa ih je neko video kao tockove.E stvarno svasta ce izmisliti, ovde bi cik pogodi pitanje moglo da bude zasto se zove bicikl, i sta ce ona zica od tocka na reklami?
https://www.facebook...22666714&type=3
Rec bicikl = bi (dva) + grcka rec kyklos (krug, tocak) ili iz latinske cyclos tako bar objasnise nastanak reci bicikl
Mozda zica, usmerena na sliku, sluzi kao strelica da naglasi ono sta pise ispod nje.
Otvorite i stavite bicikl na profilnuДуле, шта да радимо ми који немамо фејсбук профил?
Postavljeno 14 November 2014 - 12:49 PM
Vi koji nemate LiceKnjige prvo kliknite na link ispod slike da vidite sta ima jer ni ja nemam, a za kaznu sto nemate da pogledate Logan's Run iz 1976 i ponovo procitate Zivotinjsku Farmu i 1984 od Orevel-a.
Da dodamo i Vrli Novi Svet od Oldusa Hakslija
Postavljeno 14 November 2014 - 02:51 PM
Ako ima neke veze sto nemamo fb 84 moze da prodje ali ove dve nikako.
Postavljeno 14 November 2014 - 06:53 PM
Ne znam sta je lice knjige ali izguglacu .Knjige da ponovo citate po kazni zato sto nemate LiceKnjige, i film da gledate. Po vama kakve su veze izmedju Facebook-a i Orvelove 1984?
Veza facebooka i 1984 Po meni je sledeca:
1. U knjizi je opisano kako totalitarni rezim nadgleda svoj narod 24h i zeli da zna svaki njihov korak. Da ne ulazim dublje i objasnjavam smita koji biva uhapsen itd.
2. Fb je napravljen upravo za to. U danasnje vreme se sve radi pod velom demokratije i slobodne volje pa tako nastade i fb. I danas kada neko nesto napise na fb a kosi se sa politickim shvatanjima vecine u najmanju ruku bude podvrgnut lincu vecine a u najgoru biva uhapsen pa onda prevaspitavan kao smit u 1984. Primer covek koji je nesto pisao kada su bile one poplave ne secam se tacno. Optuzen je za sirenje straha i mrznje. Isto tako kada procitate novine (evo svez primer mladica koji je pretukao onog dedu u tramvaju kada je hteo da ga izbaci) sve sto su saznali o tom mladicu potice sa facebooka. Itd itd.
Nisam covek koji se bavi teorijama zavere i ostalim glupostima ali ljudi nisu svesni koliko svoje intime pokazuju na tom fb i posle im je dzavo kriv.
Ps. Kada guglam lice knjige izbacuje mi neke fb linkove. Nemam fb pa ne mogu da vidim sta je to. Molim za objasnjenje posto sam veliki citalac knjiga pa me interesuje sta je to.
Pozdrav
Postavljeno 14 November 2014 - 07:14 PM
Ps. Kada guglam lice knjige izbacuje mi neke fb linkove. Nemam fb pa ne mogu da vidim sta je to. Molim za objasnjenje posto sam veliki citalac knjiga pa me interesuje sta je to.
Jel troluješ?
face book
Btw ni ja ne koristim takve mreže, odvratan mi je celokupan koncept
Postavljeno 14 November 2014 - 07:23 PM
Postavljeno 14 November 2014 - 07:24 PM
Svako poredjenje vodi u teoriju zavere. Mozemo li nesto da promenimo? Ako nije fb onda je twiter, pinterest, instagram... da ne nabrajam dalje, preko elektonskih medija koji hoce da znaju lokaciju citanja, pa dalje smart telefoni, licne karte sa cipom, platne kartice, bar kodovi... i da ne izostavio druga google kao najveceg sakupljaca informacija od korisnika sa nalogom ili bez njega. Pogledao dosta dokumentaraca na tu temu, nekoliko filmova, procitao clanaka, tekstova i sve se svodi na isto...
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika