Чик погоди
Postavljeno 22 September 2023 - 10:30 AM
Kod MTBa težinu dodaje amortizer i teže sedište (Selle Royal Aspiro Moderate, nešto preko 500 grama ali ga pozadina voli jer ga koristim bez sunđera)
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 22 September 2023 - 04:42 PM
U bree, ludilo!! Pa tvoj MTB ima masu ko oni sto ih voze profesionalci. Jos kada bi skinuo rogove, nabavio karbonske tockove i zamenio prednji amortizer ("jer ti ne treba po gradu") za neku ultra laku karbonsku viljusku, mozda i karbonska sticna i volan pa takav bi bio laksi od drumasa. I one pink unutrasnje gume da stavis, izbacis prednji menjac to je demode, na kraju karbonski nosac za bidon, znaci brukaaaa. Zavrtanj u navrtku. A ja se mucim sa ovim mojim digitalnim od dvaest kila, bree...
Postavljeno 22 September 2023 - 05:40 PM
Pozdrav sa kafice
Postavljeno 23 October 2023 - 05:41 AM
Ispravljaš vilu dok se ne poravnaju krajevi-markeri alata. Ne zanima te u koju stranu vuče bajs, jer uzrok toga može da bude i zbog zadnjeg točka, zadnjih dropova, krivog rama itd.Ako bajs/viljuška vuče na desnu stranu, na koju stranu se ispravlja/gura viljuška?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 23 October 2023 - 07:14 PM
Pa sam alat "pokaže" kada ga montiraš na koju je stranu kriva vilaAko bajs vuče npr. na desnu stranu a uzrok je kriva viljuška, onda alat gura viljušku takođe na desnu stranu kako bi je doveo u nulu
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 10 December 2023 - 09:43 AM
'vako, na prvi pogled bih rekao "indexirana rucica zadnjeg menjaca" osim ako ova "dodatna" sajla nema jos neku funkciju...
Ima, u tome je fora. Ta veća ručica je za poseban menjač, a manja nalik leptiru, je za nešto drugo (povlači drugu sajlu).
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika