Grebalo, ne grebalo, ona zlato osvoji
Meni deluje da je više nešto što bi trebalo da raspršava blato, da ne može tako lako da se zalepi za donju cev. Džaba njima što su olakšali bajs maksimalno kad usput pokupi 3kg blata koje vuče.
Postavljeno 03 August 2021 - 08:28 AM
Baš to radi.Grebalo, ne grebalo, ona zlato osvoji
Meni deluje da je više nešto što bi trebalo da raspršava blato, da ne može tako lako da se zalepi za donju cev. Džaba njima što su olakšali bajs maksimalno kad usput pokupi 3kg blata koje vuče.
And now something completely different
Postavljeno 03 August 2021 - 08:30 AM
Sta je ovo na donjoj cevi rama?
jolanda.jpeg
Postavljeno 03 August 2021 - 08:35 AM
Postavljeno 03 August 2021 - 06:50 PM
Onda nikada ne bi bila sa zlatom jer premestiti dupe pozadi nije, koliko ovo pompezno zvučalo, samo dupe pozadi...
kazu da je upravu tu pogresio onaj holandez sto se razbio, nije imao droper,
nije mognuo dovoljno da povuce dupe nazad, te nije mognuo ni dovoljno da digne prednji tocak,
vec je nakon onih kamendovki nagnio na dole, pa preko kacige u propas (nazalos) !
Postavljeno 04 August 2021 - 05:54 AM
Nije šticna kriva, da jeste pao bi u svakom krugu. Da droper pomaže koliko hoćeš ali treba i dalje tehnika.kazu da je upravu tu pogresio onaj holandez sto se razbio, nije imao droper,
nije mognuo dovoljno da povuce dupe nazad, te nije mognuo ni dovoljno da digne prednji tocak,
vec je nakon onih kamendovki nagnio na dole, pa preko kacige u propas (nazalos) !
Postavljeno 30 October 2021 - 08:33 AM
Postavljeno 30 October 2021 - 10:13 AM
Sve piše, ne znam šta treba pogoditi?
*metrički* sistem lanca i lancanika?
Postavljeno 30 October 2021 - 03:19 PM
Shimano Dura-ace 10 pravljen za lanac koraka 10mm izmedju pinova, laksi i bolji od standardnog Dura-ace (tako kazu). Vintage
shimano_bicycle_system_components_1978_page_4_main_image.jpg
mslo sam da je SingleSpeed
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika