Pogodili ste, 1817. Ove godine je 200 godina od nastanka dvotockasa. Covek bi ocekivao nekakvu svetsku kampanju.
Postavljeno 29 August 2017 - 08:58 PM
Imao priliku da vidim pre dosta godina, cak imam i sliku pre digitalnog doba, ako ti je u posedu mrzim te
2x9 Drive race kit, negde devedesete. Kit je sadrzao sajbne 42/29, tanjiric 33 i revo (grip) siftere
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 29 August 2017 - 09:17 PM
Imao priliku da vidim pre dosta godina, cak imam i sliku pre digitalnog doba, ako ti je u posedu mrzim te
2x9 Drive race kit, negde devedesete. Kit je sadrzao sajbne 42/29, tanjiric 33 i revo (grip) siftere
tako je...Ritchey 2x9 u doba 8-faza je prvi extedner koji sam video.
zar ima vec 20 godina?
Ispod 8fazne XT kasete 11-28 koja je trazila jedan spejser (umesto njega) se ubacivala ova 33T...sajbna (?)
a umesto male 22T (koja se nije koristila) i srednje 32T sajbne se postavljala 29T na mesto srednje
a sifteri koje je pravio Sachs (serija Wavey) su bili 8fazni sa klasicnim rasporedom klikova + jos jedan dodatni
tj nisu kompatibilni sa standardnim 9fazom
http://www.chainreac...y/rp-prod110801
Postavljeno 09 September 2017 - 08:18 PM
Lici na nosac bidonasta bi ovo moglo da bude?
cik pogodi 09092017-1.jpg
cik pogodi 09092017-2.jpg
Postavljeno 11 September 2017 - 05:47 PM
Čisti zalepljene stvari sa gume dok voziš? Kao da pri prvom okretu već ne prodru najdublje što mogu prodreti - besmislen dodatak, ali jedno vreme dosta popularan koliko znam.
pogodak!
Kaze svaba "Reifenschoner"...
postavlja se jednim vijkom na vilu/ram tamo gde ide blatobran, zakrivljeni metalni deo skida *otpatke* dok plasticne cevcice daju elasticnost cistacu.
Na prvi pogled i meni licilo...
...na nosac bidona.
pa rekoh ako je mene prevarilo valjda ce jos nekoga
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika