Gravitavija utice na sve materijalne objekte, da nije Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
Чик погоди
Postavljeno 05 May 2015 - 01:08 PM
Gravitavija utice na sve materijalne objekte, da nije Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
utice, ali u kojoj meri?
Ovaj deo za bicikl se osim u bolje snabdevenim radnjama (u zapadnoj Evropi) nalazi i ...u bestezinskom stanju
...i nije Rindfleisch....
Postavljeno 05 May 2015 - 03:20 PM
Bolje snabdevene radnje u zapadnoj Evropi a moze i u bestezinskom stanju, i koriste biciklisti
koriste biciklisti ali ovo tvoje nije deo za bicikl.
izvinjavam se, moja je greska (sto sam se uopste upustio u ovo sa vama) sto nisam napisao BOLJE SNABDEVENIM BICI RADNJAMA.
Skoro na svakom biciklu ima slican, a na ponekom bas taj...koji trazim
Postavljeno 05 May 2015 - 06:25 PM
NOPE! Naziv nema veze pa makar bio i interstelarni. Ajmo dalje...
Postavljeno 05 May 2015 - 09:39 PM
kad smo vec kod gdje Gravitacije...
...koji je jedini deo za bicikl, onako standardni, odes-u-radnju-molim-vas-jedan....deo za bicikl, i ako imas novca kupis ga ...
koji se nalazi van njenog uticaja?
Video sam ga nekoliko puta ovde na oglasima a moze da se poruci preko neta bez problema.
Sta, gde, ko, kako, zasto i...koliko? Sto vise odgovora to bolje
da pokusam malo bolje da objasnim (weight weenies trivia):
jedini deo za bicikl (bar za koji ja znam) koji kao takav i dalje moze da se kupi u bici ducanu
(znaci nije one-off,unikat, uradjen posebno za ovu priliku) a jedan takav je lansiran u orbitu?
Koliko sam cuo cena lansiranja 1 kg je oko milion USD, tako da su pazili da bude lagan
Koji je to deo, ko je dizajner, proizvodjac, materijal, tezina i gde se deo sada nalazi?
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika