(link)
Чик погоди
Postavljeno 02 May 2024 - 05:13 AM
jedrocikl?ovo_drveno.jpgmijatov
Fali jedan deo od platna pa da bude kompletno.
Postavljeno 02 May 2024 - 06:19 AM
Ovo me i dalje zbunjuje... deluje kao nešto sitno što se našrafljuje negde na bajs, ali gde i zašto? Kad preradiš 2x na 1x pa da imaš šta da staviš umesto prednjeg menjača?
Postavljeno 02 May 2024 - 07:21 AM
po dizajnu rupa bih rekao da ide na flat mount nosace disk celjusti, ali nemam ideju zasto? I zasto BumbarovaBulja (malo slobodniji prevod, delovao mi je bolji od PcelinoPrkno )Ovo me i dalje zbunjuje... deluje kao nešto sitno što se našrafljuje negde na bajs, ali gde i zašto? Kad preradiš 2x na 1x pa da imaš šta da staviš umesto prednjeg menjača?
Postavljeno 02 May 2024 - 10:45 AM
Ovo sam viđao negde, mislim da je otvarač za pivo koji se našrafi na lulu.Da da, veoma očito da je brod na jedra sa točkovima i pedalama Podsetila me busola na one malene što smo kačili na volane bajseva kao klinci. Valjda da se ne izgubimo kad otpedalamo daleko od kuće.
Ovo me i dalje zbunjuje... deluje kao nešto sitno što se našrafljuje negde na bajs, ali gde i zašto? Kad preradiš 2x na 1x pa da imaš šta da staviš umesto prednjeg menjača?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Postavljeno 02 May 2024 - 12:09 PM
Rešenje za "bee butt":
https://www.mkspedal...n/news/node/462
"Customized parts for turning over the pedals with your toes while mounting toe clips or pedal straps, to make it easier to catch the tread surface."
Postavljeno 02 May 2024 - 01:45 PM
Rešenje za "bee butt":
https://www.mkspedal...n/news/node/462
"Customized parts for turning over the pedals with your toes while mounting toe clips or pedal straps, to make it easier to catch the tread surface."
nikad mi ne bi palo na pamet, narocito sto je to nekad bio integralni deo vecine "jednostranih" pedala
tj. pedala na koje idu korpice (klipseri) koje svojom tezinom vuku prednji deo na dole tako da je tesko "ući" u korpice.
5 članova čita ovu temu
0 članova, 5 gosta, 0 anonimnih korisnika