Da li neko zna koji je radosled montiranja dodataka za solju volana..?
Uzeo sam drugi ram,na starom je sistem na drugoj slici.Ovo što je na vratu vile, sam dobio uz ram sa berze,ono su moji spejseri,2 sa staoga i štafčić za ahead.
Postavljeno 09 October 2014 - 10:33 AM
Da li neko zna koji je radosled montiranja dodataka za solju volana..?
Uzeo sam drugi ram,na starom je sistem na drugoj slici.Ovo što je na vratu vile, sam dobio uz ram sa berze,ono su moji spejseri,2 sa staoga i štafčić za ahead.
Postavljeno 09 October 2014 - 10:53 AM
Slika 1. sve je dobro samo zameni mesta konusnom spejseru i prstenu. ide konus, plasticni prasinar, prsten (koji je sada iznad konusnog spejsera), pa konusni spejser i onda ostali spejseri, lula, poklopac lule... I nemoj da pretegnesDa li neko zna koji je radosled montiranja dodataka za solju volana..?
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 09 October 2014 - 12:18 PM
To sam ti hteo reci. Konus pripada kruni viljuske. Ali sam racunao da si ga stavio. Onda ides 2-4-3Da nije konus za donju krunu ukoliko je nema na vili? Pošto je dole imam,i lepo naleže na donji ležaj,a gore kad složim 2435 poklopac lepo poklopi plastični deo da štiti od prašine.. onako izgleda malo nakaradno,otvoreno.. tja..
Postavljeno 09 October 2014 - 12:19 PM
Tako je.Na mojoj vilu je isti onakav konus kao ovaj sa brojem 1. I lepo leži odozdo. A gore kao da bi trebalo da je 2435..
Postavljeno 26 October 2014 - 01:25 PM
http://youtu.be/kv4lAAkDtKM
http://youtu.be/Q79-Jfekm9A
Имаш ту још неколико клипови зависи од типа виле.Овде сам ти ставио за обе варијанте.
Postavljeno 28 December 2016 - 08:17 AM
Molim za stručnu pomoć! Kupio sam ram proizvođača CUBE, ali uz njega sam, pored nekih sitnica, dobio samo šolje volana, bez ležajeva, konusa, spejsera...Od oka se vidi da su te šoljice dotrajale (imaju riseve i nekakva mala udubljenja na mestu gde naleže ležaj). Kada sam izvadio šolje volana i izmerio unutrašnji prečnik prednje cevi, on je iznosio čak 44mm! Ja već imam amortizer kome je vrat prečnika 28.6mm. Ako neko može da mi kaže, kakav set šolja je potreban za ovaj ram, i da li za takve mere može da se upasuje i pomenuti amortizer? Postoje li amorti ili viljuške sa većim prečnikom vrata nego što je 28,6mm (1 1/8")? Hvala unapred.
Biciklizam / Triatlon →
Pimp My Bike →
Kako odrediti kompatibilnost kormana i lule?Započeo Filip00031 , 19 May 2020 korman, lula, bicikl, volan i 4 još... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Šolje volana i nosač zadnje kočniceZapočeo supeRRR , 18 Apr 2020 solje, kocnica, solje volana i 2 još... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Oprema razno →
Hitno mi je potrebna pomoc!!!!!Započeo laza001 , 04 Jan 2016 Volan |
|
|
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika