Kupio sam ovaj bicikl pre 2 nedelje i posle 10 dana imam prvi problem, na prednjem tocku izmedju osovine i glave je imao luft, serviser je namestio i javio mi da bicikl pokupim, ja krenem od servisera direktno na poso i posle 500 metara cuo se glasan prasak i ispali su lageri i tocak se pomera levo desno po centimetar, Da li je neko imao ovaj problem i kako je resio, serviser mi kaze da ako se desi jos jednom taj problem da se garancija ponistava. cisto da napomenem da imam 115kilograma, i da imam drugu staru biciklu i nisam imao taj problem a vozio sam je i sa 140kg.
Ponistio bih ja njega mamlaza,cista talija je da ti novi krsevi traju,zapravo ljudima se smuci pa ih slabo i koriste pa ispada da su ok,sta da si krenuo u normalnu voznju od 100km pa ti se desi u nekoj nedodjiji,ja sam davno nov kupio jednom i nisu bile postavljene trake u tockovima izmedju nipli i unutrasnjih,ne znam uopste kako je izdrzalo nekih 10-15km do pucanja guma,u prvom servisu skine vidi sta je,montira trake i unutrasnje,to bi po danasnjem bilo nesto oko 2000din,platim i odem da mi refundira pare,bio je ok lik ali mu se videlo po faci da je pomislio da nije njihova greska, nego da je izmisljena prica da se uzmu neke pare nazad,kad tako naivne ljude prave budalama i treba ih udariti po dzepu i odmah inspekcija,pa lepo zatvaranje par nedelja sto ne izdaju racun za servis