@belgarath:
yap, u pravu si, nisam video detalje
Postavljeno 08 November 2014 - 05:14 PM
i jos jedan bitan detalj@belgarath:
yap, u pravu si, nisam video detalje
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 08 November 2014 - 05:18 PM
Postavljeno 08 November 2014 - 05:35 PM
Postavljeno 08 November 2014 - 05:37 PM
Све хоћу да се уздржим од дискусије да не кварим човеку тему,али не да ђаво мира.Колега све си у праву,лично возим каприола.Мислим да би ову дискусију требало преселити у другу тему па да се мало дискутује на ту тему нисмо одавно .Ево да поновим још једном бајс ми се јако свиђа и мислим да је за те паре супер прошао и да ће га дуго служити.
Postavljeno 08 November 2014 - 05:41 PM
Zavisi kako kome, ja sam samo izneo svoje (suprotno) misljenje
http://www.2bike.rs/...er#.VF5RQcn3F6g
To tvoje racunanje duplo boljeg je smesno, ako si iole citao forume znao bi da prodavnice UVEK ugrade za klasu ili 2 bolji zadnji menjac (to im je valjda neki marketinski trik jer kupci obicno prvo to zapaze). Uostalom to su delovi cija cena mnogo manje varira nego recimo ram, viljuska ili tockovi.
Na temu sam odgovorio cisto zato sto me je interesovalo zbog cega ljudi kupuju nove bicikle i dobio sam odgovor. Nisam imao nameru da odvucem temu u offtopic i odmah sam napisao da je to samo moje misljenje.
Postavljeno 08 November 2014 - 05:54 PM
Postavljeno 08 November 2014 - 06:10 PM
Postavljeno 08 November 2014 - 06:28 PM
Mislim da nije baš tako ali mtb me ne interesuju i ne pratim pa ne mogu da diskutujem, niti želim pošto nikako nije za ovu temu.
Samo bih dodao da bih ja kao i mnogi ovde uvek pre kupio na berzi nego dao pare capriolu ili planetu. Da se ne lažemo ipak je uvek povoljnije i izbor je mnogo veći. A kad si strpljiv i iole se razumeš (ili kupuješ od određenih ljudi) neće trebati 100e ulaganja.
Postavljeno 08 November 2014 - 06:59 PM
Tako neko i ja razmisljam. Inace Belgarathe nemam ja nista protiv novog, recimo na CRC prodaju se novi delovi povoljnije cak i od ovih na berzi. Problem je u tome sto imamo prodavnice delova da se na prstima jedne ruke mogu nabrojati i oni su napumpali cene koliko su mogli, a narucivanje iz inostranstva se ne isplati kad se sracunaju carina, transport, pdv... Od tih stvari koje dobijas sa novim bajsom imas koristi jedino od papira ako prelazis granu mada sam cuo da i tad niko ne pravi nikakve probleme. Reklamacija vazi samo za fabricke greske i na reklamiranje dela se moze cekati i par meseci a i dosta je nestrucnih servisera. S druge strane ljudi koji prodaju na berzi su dosta upuceniji u materiju i uvek su za dogovor.
Eto, iz tih razloga vise volim delove sumnjivog porekla nego nove, i onako cu ih lomiti po domacim planinama i sumama
PS Da otvorimo temu Novo vs polovno pa da nastavimo tamo?
Postavljeno 08 November 2014 - 07:16 PM
Dobro napisa Gadjan... Ko zna sta trazi i moze da saceka da se pojavi pravi bicikl na berzi, za 500+ eura moze kupiti ozbiljnu masinicu.
Prosle godine sam razmisljao da kupim "nov"/savrseno ocuvan bicikl na berzi cija kataloska cena preko iznosi 1750 eura - prodavac je trazio 600 eura za isti...
Postavljeno 08 November 2014 - 07:35 PM
http://www.2bike.rs/...vno-sta-kupiti/
Preselimo se tamo, a moderator nek pobrise ove nase postove nevezane za temu.
Postavljeno 10 November 2014 - 11:46 AM
moj Levelinjo i ja na prvom pravom testu, Mtb Maraton, duzini 30KM
usponi, blato, tezak teren i manjak kondicije Za mene najvaznije da sam zavrsio, sada treninzi i pripreme za sezonu 2015
http://www.strava.co...ities/217333612
Postavljeno 10 November 2014 - 12:20 PM
Biciklizam / Triatlon →
Pimp My Bike →
Upgrade opreme za Aim Cube SLZapočeo ranzo1 , 16 Jul 2023 Mtb, Aim cube sl, 29 |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Anketa
MTB 29' do 40.000din SAVET ZA KUPOVINUZapočeo cevicga_losmi , 31 Mar 2021 mtb, pomoc, kupovina, 29, novo i 5 još... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Capriolo level 9.4 vs Polar Tsunami vs polar Mirage Pro sta kupiti ?Započeo Nikola14 , 12 Jun 2020 capriolo, polar |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
polar ili capriolo sklopivi biciklZapočeo arjentic , 11 May 2020 sklopivi, bicikl, polar, capriolo |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Koji MTB 29er, za 400-500 evra, nov ili polovan, i kako ga "srediti" da bude što udobniji za laganu vožnju po lošim put...Započeo Romulus , 21 Feb 2020 29, MTB, polovan |
|
|
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika