Jump to content

Fotografije

Slavisa djs_cale

• Ova tema je zaključana Ova tema je zaključana
90 odgovora na ovu temu

#61 djs_cale

djs_cale
  • Members
  • PipPipPip
  • 132 posts

Postavljeno 28 July 2016 - 08:49 AM

''zato sto podrzavas coveka koji je mene vredjao''

Da mi je samo znati kako si ovo zakljucio??Tj.da sam nekog podrzao??Dao si mi negativnu kad sam pomenuo tvoj nagli i nelogican rejting?

Trenutno u ovom momentu sam sebe posrzavas i blamiras..Potencijalni kupci ce vrlo lako zakljuciti kakav si kad procitaju sve ove tvoje besmislene price..

ps. i dalje ti nisam dao ni pozitivnu ni negativnu!Jer te zaista sazaljevam!

A tebi hvala za jos jednu negativnu n2:cool2

I obrazlozi mi molim te ove tri reci.. NEKULTURNO , NEDEMOKRATSKI I NETOLERANTNO n2:doh 

Tebi se izvinjavam Djone ali upravo potvrdjujes opsti princip : ko ti da minus-udri po njemu ! Tako i ja nedam na sebe , covek me nazvao somom a onda hoce da ga postujem ......cvrc milojka . Za moje potencijalne kupce ne brini oni vrlo brzo postaju kupci a onda i stalni kupci . 

• 2

#62 IgorN

IgorN
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5505 posts

Postavljeno 28 July 2016 - 09:16 AM

DODJI I UVERI SE LICNO .

bas si tezak forumas :)

• 1

#63 Markoooo

Markoooo
  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Postavljeno 28 July 2016 - 10:57 PM

:) :) :) :) :)
  • 0

#64 zare

zare
  • Members
  • 4292 posts

Postavljeno 05 August 2016 - 02:05 PM

Ne znam da li ste primetili u zadnjih par dana ali nas omiljeni preprodavac je sa jucerasnjih 40-tak pluseva danas stigao na skoro 80. A kada je banovan bio je u debelom minusu. Ocigledno se opet registrovao sa nekoliko naloga i opet radi ono sto je naumio. Dize sebi rejting a ja sam (mada me to bas i ne zanima mnogo) koliko vidim za gomilu korisnih postova dobio minuse. Ne bih ni primetio za njega nego kada mi se ucinilo da mi se plusevi smanjuju pa kada sam pogledao o cemu se radi imam sta i da vidim. Izgleda ce moderacija opet da brise lazne naloge. 

• 3
.

#65 zare

zare
  • Members
  • 4292 posts

Postavljeno 05 August 2016 - 02:25 PM

Evo od kada sam napisao prethodni post "izgubio" sam 2 plusa. Ko zna za koje postove mi je dao minus.  Opet kazem, cudo jedno koliko covek moze nisko da padne ;)

• 3
.

#66 himzo

himzo
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1310 posts

Postavljeno 05 August 2016 - 02:47 PM

Cepaj i ti njemu (tj. njima) minuse :D.

• 0
Pozdrav

#67 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8924 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Postavljeno 05 August 2016 - 02:48 PM

Mislim da ova tema jasno ostavlja sliku o kakvom je prodavcu reč, s plusevima, ili bez njih, pa ko voli, neka izvoli.  :)

• 2

bikegremlin-logo-250x80-1.png

#68 leopoldbloom

leopoldbloom
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 351 posts

Postavljeno 05 August 2016 - 03:03 PM

Pa ozbiljno si mu se zamerio. :) Nije nemoguće da te otera u debeli minus. n2:cold  n2:cold  n2:cold 

Evo ja makar na kratko da anuliram one minuse,mada ne zaboravi,radi se o čoveku koji je "administrator brojnih kompjutera" i da ako se razbesni može lako da obori sajt.Jasno ti je šta to znači.

• 3

#69 zare

zare
  • Members
  • 4292 posts

Postavljeno 05 August 2016 - 03:22 PM

Ma ne pada mi na pamet da se spustam na njegov nivo i sa gomile naloga delim pluseve i minuse. 

Evo za sat i neki minut vise covek dobio preko 10 pluseva  n2:hahaha . Jos malo pa ce da ima vise pluseva nego postova. A postovi ste videli kakvi su. 

A to koliko sam mu se "ozbiljno" zamerio moze da se vidi iz teksta:

http://www.2bike.rs/...e-3#entry205124

• 7
.

#70 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5505 posts

Postavljeno 05 August 2016 - 04:22 PM

...A postovi ste videli kakvi su. ...

samoodbrambeni?

• 0

#71 Architect92

Architect92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 610 posts

Postavljeno 06 August 2016 - 06:18 AM

Zatrovaste temu, ovde je reč o tri poptupno različita prodavca, pa šta će da pomisli neko nov ko bude ovo sve čitao... Nek se izdvoji ova diskusija u novu temu koja će nositi naziv samo jednog prodavca koji se ovde oglasio...

• 0

#72 zare

zare
  • Members
  • 4292 posts

Postavljeno 06 August 2016 - 11:13 AM

Tema je onakva kakva treba da bude, sredjena i sve je gde treba. 

A ja da se pohvalim da sam za zadnjih sat vremena, mozda i manje, dobio 8 minusa verovatno za postove od pre par godina. Hvala banovanom preprodavcu. 

To ovako izgleda, npr:

Attached Thumbnails

• screenshot_00009.jpg

• 4
.

#73 sajlonac

sajlonac
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 678 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 06 August 2016 - 11:18 AM

Takvi postupci imaju malo dublju pozadinu jbg... Bolje da imas sto minusa nego psihicki problem :)
  • 6

#74 zare

zare
  • Members
  • 4292 posts

Postavljeno 06 August 2016 - 11:20 AM

Ma briga mene za minuse, nego ljudi na forumu treba da znaju sta se desava i sa kim imaju posla. 

• 2
.

#75 zare

zare
  • Members
  • 4292 posts

Postavljeno 09 August 2016 - 02:39 PM

Spanska serija se nastavlja. Posto sam od juce opet izgubio 10-tak pluseva (a sada pratim sta se tu desava) pogledam i naravno pronadjem djs_cale-ta u akciji. Sami procenite kakvi su postovi, o cemu se radi i da li zasluzuju plus ili minus. Posto sada zna da se ocene prate ne sme da ocenjuje nove postove nego nalazi od pre nekoliko godina. 

Inace, Slavisa Djordjevic je sebi nalupao trenutno 141 plus, 15-tak vise nego sto je imao juce. Covek ocigledno nema ni meru ni obraza. Prijavicu administraciji takvo ponasanje. 

Attached Thumbnails

• screenshot_00017.jpg
  • screenshot_00018.jpg
  • screenshot_00019.jpg

• 3
.

#76 zdebeli

zdebeli
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 626 posts
  • LocationBrdo

Postavljeno 09 August 2016 - 03:33 PM

Ja ne znam što se uzbuđuješ oko tih pluseva, nemaju ionako nikakvu težinu. Opcija kao opcija je nepotrebna i glupa što i dokazuje trenutna situacija. Sad što su neki umislili da su ti plusevi ne znam ni ja šta, pa ih sada sami sebi dele i tripuju se kao klinke na fejsu sa svojim lajkovima to je drugo. Čovek je očigledno idiot i neće ga ništa oprati ovde pred nama, a ovim se samo još više ukopava i pokazuje kakav je čovek.

PS: Ko vas je terao da ljutite čoveka koji je IT potkovan i moderator mnogih kompjutera :).

• 0

#77 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5505 posts

Postavljeno 09 August 2016 - 04:52 PM

...Posto sam od juce opet izgubio 10-tak pluseva...

...Inace, Slavisa Djordjevic je sebi nalupao trenutno 141 plus...

ozbiljno se nameracio da te stigne :)

• 0

#78 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 09 August 2016 - 06:03 PM

Nije ovde problem što on nekom lupa minuse (mada i to bi negde drugde bilo onemogućeno ili sankcionisano), nego što ima više naloga koje koristi za zloupotrebu. Zato je i spamovao onoliko da bi imao posle što više postova na koje će kasnije da lupa pluseve sa lažnih naloga. Ja bi mu sve banovao i pobrisao, tj ne ja nego na svakom drugom forumu bi popio bančinu. Ovo je najtolerantniji forum koji sam ikad video, uopšte nema moderacije. Valjda zato što uglavnom skoro nikad i nema potrebe za nekim intervencijama, biciklisti su takva sorta, što jednom reče kolega Bur "Nikad nisam sreo biciklistu kretena". I onda dođe ovako neki lik i počne da zloupotrebljava to što se forum ne moderiše. Gde mačke nema miševi kolo vode.

• 0

#79 zdebeli

zdebeli
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 626 posts
  • LocationBrdo

Postavljeno 09 August 2016 - 06:13 PM

Na svakom organizovanijem sajtu bi popio ban, i ne bi više mogao ni da prodaje stvari (zbog incidenata), ali s obzirom da sajt nije takav, zato se i otvaraju ovakve teme sa crnim i belim listama prodavaca i kupaca da bi se upozorili ostali članovi.

Nisam do sada imao apsolutno nikakav kontakt sa čovekom, i možda bih i kupio nešto od njega, ali posle ovih gluposti mi ne pada na pamet. Šta reći o čoveku koji "popravlja" sliku o sebi tako što sa lažnih naloga sebi deli pluseve, i juri tamo neke postove od pre 4-5 godina da bi dao nekome minus...

• 1

#80 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5505 posts

Postavljeno 09 August 2016 - 06:39 PM

Nije ovde problem što on nekom lupa minuse (mada i to bi negde drugde bilo onemogućeno ili sankcionisano), nego što ima više naloga koje koristi za zloupotrebu. Zato je i spamovao onoliko da bi imao posle što više postova na koje će kasnije da lupa pluseve sa lažnih naloga...

ovako nesto bi trebalo prvo dokazati...

...lako je suditi...treba biti pravican...

a koliko sam video iz onih postova kolege Zareta

njemu lupa minusa samo sa jednog naloga, ali marljivo  n2:w96

Mene zanima ko ce time da se ozbiljno (poza)bavi, da trosi svoje vreme

...msm osim kolege DjsCaleta, on je ovo izgleda veoma ozbiljno shvatio  n2:smiley-think005

• 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika