Hvala,hvala. Inace imam Rocket Ron,pa sam mislio da ce bolje kliziti po asfaltu posto 95% vozim po njemu.Po slici mogu da ti kazem da Big apple ima malo bolju zastitu od busenja, mozda se malo losije kotrljaju, malo su stabilnije po mokrom asfaltu, nece te random ljudi na ulici pitati "sto ti je tako celava guma" i skuplje su ~500 dinara po komadu. Eto
Izbor guma
Posted 26 July 2012 - 12:15 PM
Posted 26 July 2012 - 09:31 PM
http://sheldonbrown....ires.html#tread
Unfortunately, most people assume that a smooth tire will be slippery, so this type of tire is difficult to sell to unsophisticated cyclists. Most tire makers cater to this by putting a very fine pattern on their tires, mainly for cosmetic and marketing reasons.
People ask, "But don't slick tires get slippery on wet roads, or worse yet, wet metal features such as expansion joints, paint stripes, or railroad tracks?" The answer is, yes, they do. So do tires with tread. All tires are slippery in these conditions. Tread features make no improvement in this.
Posted 26 July 2012 - 11:34 PM
Posted 03 September 2012 - 11:01 PM
Jel ima neko iskustva sa Continental gumama? ...
konkretno sa:
MOUNTAIN KING II 2.2,
RUBBER QUEEN 2.2,
X-KING 2.2
Ima ih u Planetbike-u, cena je ista 1628 po komadu...
Najvise vozim po sumskim stazama...
Posted 04 September 2012 - 01:16 AM
Menjao bi gume u skorije vreme pa razmisljam koje su dobre...
Jel ima neko iskustva sa Continental gumama? ...
konkretno sa:
MOUNTAIN KING II 2.2,
RUBBER QUEEN 2.2,
X-KING 2.2
Ima ih u Planetbike-u, cena je ista 1628 po komadu...
Najvise vozim po sumskim stazama...
Mislim da bi x bile najbolja solucija...
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Posted 06 September 2012 - 05:26 AM
Danas narucene X-King, stizu za par dana...
Cestitam kupovinu i lepo da se navozas.Baci utiske posle 2-3 voznje...
Eh da...i mene interesuju te gume pa nam se javi sa svojim misljenjem. Neko rece da se ne trose puno po asfaltu...ali pretpostavljam da nisu bas za duzih voznji po asfaltu?
Posted 15 September 2012 - 10:18 PM
Posted 19 September 2012 - 07:03 PM
Kupljene su u Planet bike-u, reklamacija je prihvacena i mogao sam da biram da li cu da uzmem nove gume, nesto drugo od delova ili novac. Sve pohvale za njihovu ljubaznost i postprodajni servis. Posle ovog iskustva Continetal najverovatnije vise necu uzimati.
Takodje sam imao problema sa Schwalbe unutrasnjim gumama koje su mi dva puta pucale po varu.
Posted 19 September 2012 - 08:42 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users