Koje sediste?
Postavljeno 27 May 2010 - 05:26 PM
Postavljeno 27 May 2010 - 05:36 PM
Mada iznad biciklisticki sam nosio obican sorc mozda i to mi je napravio problem
Nema to veze i ja vozim tako. Trebas ti jos duzih tura da bi se navikao. I mislim da ne bi trebao da uzimas mekse sediste od tog koje imas. Meko ne znaci i udobno.
Postavljeno 31 May 2010 - 08:25 PM
ako me još samo jednom ovako rasturi očekujete me u nekoj temi o sedlima i preporukama
Selle SMP trk QED EOD.
Da se prebacim u ovu temu...
QED EOD nisam skontao šta znači .
SMP trk nisam našao na planetovom sajtu ali sam našao sliku tog sedla u drugoj temi. Uglavnom mi se ne sviđaju takva široka masivna nabudžena sedla, ali kako vidim nema nekog izbora, sve je tako nešto slično, a ona uska i lepa su suviše skupa. Za 2500 ima neko ergogel, samo su mu dodali bljeskalicu, koja glupost , i ima još par sličnih za nešto manju cenu. Sa jeftinijim pretpostavljam da ne bih ništa naročito ni dobio a i sva su mi bezveze osim ovog za 1200, samo nešto sumnjam da nije mnogo udobnije od ovog mog krša, mada možda i grešim.
Da li ima veze sistem montaže (šticna ili cev sa onom šelnom)? Nikad nisam video šticnu ali pretpostavljam da pasuje sve i da je samo sistem za stezanje sastavni deo šticne a ovde je odvojeno.
Postavljeno 31 May 2010 - 08:48 PM
Da li ima veze sistem montaže (šticna ili cev sa onom šelnom)? Nikad nisam video šticnu ali pretpostavljam da pasuje sve i da je samo sistem za stezanje sastavni deo šticne a ovde je odvojeno.
Dobro pretpostavljas.
Postavljeno 31 May 2010 - 09:10 PM
Ova sedišta sad malo sagledavam cene i iskustva, ali dok sa slika ne pređem na opipavanje u radnji nema ništa od odluke. Kad opipam, iako nemam iskustva, koliko toliko ću moći da uporedim s mojim. Tako nešto bih hteo, uzanije čvrsto a da je ipak koliko toliko udobno da nije baš kamen. One široke fotelje me podsećaju na ono s federima na matorim biciklima pa mi je izgledom, ali i cenom neprivlačno, mada ako se ispostavi da je mnogo bolje, prežaliću izgled , a preko tri hiljade već ne bih davao. Da nema možda i nekoj radnji mogućnost da se sedne i isproba na nekom nosaču ili neki bajs ako dolazi sa gel sedištem to bi bilo super? I bez vožnje samo da kratko sedneš mnogo više znači nego specifikacije sa sajta ili opipavanje.
Postavljeno 31 May 2010 - 09:14 PM
EOD - kraj rasprave (na engleskom)
Slobodno uzmi neki drugi selle smp model osim TRK; evolution, recimo. Ono je cirka 160 funti...
A u Planetu ih nećeš naći
Postavljeno 01 June 2010 - 06:30 AM
Postavljeno 16 June 2010 - 12:40 AM
Ako neplanirano izgubiš nevinost, onda je preusko.
Postavljeno 16 June 2010 - 11:05 AM
Postavljeno 14 July 2010 - 03:35 PM
Videh u ZR neka što sa gelom za 2-2.5K što bez, koja su hiljadu-dve i bogami već i ona na dodir deluju kao melem u odnosu na šta sam ja navikao. Sad ne bih da se zeznem, ne znam šta mi je bolje, kako su se ti gleovi pokazali? Njih mogu dosta da utisnem prstom a znam da mekano ne znači i udobno, mada kad se rasporedi težina... a i ta su skuplja ne bi ih tako pravili valjda da ne valja. Ona bez gela mi isto deluju udobno, čvršća su ali ne pretvrda. Najviše mi se sviđa neko mekše za 2000 mislim da je gel, ne znam, nigde nisam jasno video neku ozneku/model... sve tako zaklonjeni ti kartoni međusobno pa ne znam šta je šta da malo procunjam po netu. Videću još u NS ako ima ono Mach sa slike par postova ranije da opipam, ali nekako sam najbliži nekom od ovih mekših, baš nekoliko različitih mi se dopalo ne znam šta da uzmem, a ne znam ni modele. Sva imaju malo udubljenje po sredini, ne kompletan prorez.
Postavljeno 18 July 2010 - 01:08 PM
ja imam Selle Royal respiro i odgovara mi vise nago ergo gel. ako nisi provao respiro, probaj i odluci.
maxitron je rekao vec u nekoj temi za gripove lepo, 100 parametara odredjuje udobnost i kvalitet siceva, gripova i onih komponenata koji mogu da zuljaju ako nisu kako treba.
na mom sicu je pisalo prostata protect i, navodno, dizajniran je tako da stiti muski reproduktivni sistem. naime, postoji i model za devojke koji, kako proizvodjaci isticu, ne bi odgovarao muskarcu jer nervi i krvni sudovi koji prolaze po preponskom delu nije ista.s tim u vezi, dizajnirani su tako da stite nerve, krvne sudove, a kod muskaraca, skrotume i testise, kao i koren penisa onim udubljenjem. respiro je da pospesi cirkulaciju vazduha da ne bi doslo do znojenja.
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika