Bike Aplikacije za telefon
Posted 10 August 2017 - 01:29 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Posted 11 August 2017 - 11:01 PM
Posted 05 September 2017 - 06:49 PM
https://play.google....ountainbike.pro
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Posted 06 September 2017 - 12:03 AM
hvala!Runtastic MTB Pro - FREE
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Posted 22 September 2017 - 07:23 AM
Vec par puta sam cuo da Strava moze da radi offline - mislim od Bakare i Trottera, izvinjavam se ako gresim - ali ja to nikako ne uspevam da postignem. Reinstalirao sam aplikaciju par puta, za svaki slucaj, medjutim Strava ne da nece da snima kada nema pristup internetu, nego nije u stanju ni da vidi gde sam.
Juce sam isao na voznju posle posla, pa sam jos jednom uradio istu stvar - deinstaliraj, instaliraj - onda sam sisao na ulicu, ukljucio Stravu i ... nista. Mapa se uopste ne pojavi, a kamoli moja lokacija. Sacekam nekoliko minuta, jer mozda sve ide sporije, ali uzalud. Sa druge strane, delic sekunde nakon sto ukljucim internet, pojavi se mapa i sa njom i moja lokacija. Prakticno odmah. Ovo sve sam ponovio dva puta - iskljucim Stravu i internet, pa ukljucim Stravu i cekam... jok, nista... ukljucim internet, PUF eto ga.
Ima li neko ideju sta se tu desava?
Posted 22 September 2017 - 08:13 AM
Aha, kapiram... moguce da si u pravu, mada ta varijanta definitivno nije dovoljno dobra da bih je koristio. Hvala.
Ja sam u stvari presao na OruxMaps, po preporuci chamade, i to radi odlicno. Jedino sto moja verzija trenutno koristi neke mape koje su uzasno nepregledne, pa rekoh da jos jednom proverim sta od aplikacija zaista radi offline. Po svemu sudeci, jedino OruxMaps radi sve sto treba, samo treba da mu sredim taj izgled mape.
Posted 22 September 2017 - 08:53 AM
Uglavnom strava ne može zameniti orux niti on može zameniti stravu jer ne služe za istu stvar.
Evo kako izgleda
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Posted 22 September 2017 - 09:04 AM
Runtastic MTB Pro - FREE
Nije free jbg. Free trial. Radio je lepo, doduše, al' me je grdno iznervirao. U sred prve prave vožnje žene mi i mene, umilni ženski glasić se ljubazno odjavio, i zaključao ekran tako da smo ostali uskraćeni za sve informacije o istoj ... te je popasao momentalnu deinstalaciju.
Posted 22 September 2017 - 10:17 AM
@ Bakara
Naravno da si u pravu, nego sam ja (pogresno, naravno) podrazumevao da "radi offline" znaci da makar te osnovne funkcionalnosti, a prikazivanje mape i lokacije to jeste, radi i bez interneta bez neophodnih akrobacija van aplikacije. Posto u samoj Stravi ne postoji nacin da se mapa download-uje (koliko ja znam), mislio sam da ona makar ima mapu oblasti u kojoj sam do tada vozio tj Beograd i neku okolinu. Nije veliki posao dodati to skidanje mapa ali, kao sto kazes, Strava nije ni zamisljena za ono za sta bih ja (i kako bih ja) da je koristim.
Posted 22 September 2017 - 10:26 AM
Strava je vezana za google maps, probaj u njemu da kesiras mape ili downloadujes zonu koja ti je potrebna, mozda moze tako, ja nisam nikad koristio na takav nacin.
ne znam da li imas neki mobilni internet, ali potrosnja interneta je vrlo mizerna za tu namenu, radice i na najmanjem protoku i trosice jako malo.
Posted 22 September 2017 - 11:43 AM
Post sam postavio dok je bio free tog dana, nakon toga su ponovo vratili plaćanje. To što ti se desilo možda ima veze sa telefonom i dozvolama aplikaciji da koristi GPS u pozadini... Mislim da je i mene tako zezao na novijim sistemima dok mi na KitKat uvek lepo radi.Nije free jbg. Free trial. Radio je lepo, doduše, al' me je grdno iznervirao. U sred prve prave vožnje žene mi i mene, umilni ženski glasić se ljubazno odjavio, i zaključao ekran tako da smo ostali uskraćeni za sve informacije o istoj ... te je popasao momentalnu deinstalaciju.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Posted 22 September 2017 - 11:50 AM
Strava je vezana za google maps, probaj u njemu da kesiras mape ili downloadujes zonu koja ti je potrebna, mozda moze tako, ja nisam nikad koristio na takav nacin.
ne znam da li imas neki mobilni internet, ali potrosnja interneta je vrlo mizerna za tu namenu, radice i na najmanjem protoku i trosice jako malo.
Nije u pitanju potrosnja interneta, jer toga imam vise nego dovoljno. Problem je kada nestane signal ili sam u romingu, sto se desava jako cesto kada se iole priblizim granici.
Sto kaze clapton, i ja mislim da Strava nije vezana za Google, makar ne na takav nacin da koristi offline guglove mape, jer sam do skoro na telefonu imao celu istocnu i juznu Srbiju ali Strava to nije konstatovala.
Posted 22 September 2017 - 11:56 AM
Posted 22 September 2017 - 02:14 PM
Kada kazem da radi, mislim isto kao kad sam online - mapa, lokacija, sve je tu.
Jedino sto je snimanje moguce samo na njihov server, znaci nema snimanja dok se ne nakacis, ali to je vec druga stvar.
Posted 22 September 2017 - 04:44 PM
Orux moze jer je prvrnstveno zamisljen da radi u offline line rezimu.
Boris@ iz oruxa se moze preuzeti vise razlicitih mapa, sto sa izohipsama, sto sa nekim drugim detaljima.
https://picasaweb.go...208760685671353
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users