Pustim Sports Tracker a ono, niti sam krenuo niti ništa, na mapi se "trouglić" okreće ko lud oko svoje ose, brzina ide na 27, 35, 18 km/h iako stojim u mestu! Kako popraviti? Hvala.
Bike Aplikacije za telefon
Posted 24 March 2024 - 11:20 AM
Ciklokomp ih pronadje i to samo jedan za kadencu i hrm, dok drugi senzor za brzinu nece da pronadje.
Na aplikaciji pronadjem senzore ili posto aplikacija sve vreme trazi senzore ne mogu nikako da ih uparim.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Posted 12 August 2024 - 07:27 AM
Moze li pomoc, STRAVA, kako skinuti snimak rute ne mogu da provalim nikalo ili mlra da bude placena verzija da bi se skinuo snimak, putanja rute??
Hvala
Iskreno ja sam pogledao sad u aplikaciji na telefonu i ne uspevam da nadjem opciju za download rute (a čak imam i plaćenu verziju). Samo nalazim na opciju Save route, to je da je sačuvaš u Stravi. S druge strane sa kompa u browseru odeš samo na aktivnost i onda se na mapi u gornjem desnom uglu pojave opcije Save route (isto kao i u aplikaciji) i GPX download, to radi bez problema.
Posted 12 August 2024 - 02:00 PM
Trebalo bi da moze.
Da hvala,,,u medjuvremenu su mi pisali iz Bosch i oni su to potvrdili.
,,With eBike Connect you have the option of managing multiple bikes in the app. If multiple bikes are running under one account, the activities are displayed together and it is not stated which bike the activities were created with. However, the navigation can be used to its full extent.,,
Posted 12 August 2024 - 03:03 PM
Trebalo bi da moze.
Da moze ,hvala.Inace odgovorili mi oz Bosch a isto.
,,With eBike Connect you have the option of managing multiple bikes in the app. If multiple bikes are running under one account, the activities are displayed together and it is not stated which bike the activities were created with. However, the navigation can be used to its full extent.,,
Posted 12 August 2024 - 03:57 PM
Da moze ,hvala.Inace odgovorili mi oz Bosch a isto.
Izvinjavam se slucajno sam duplirao odgovor.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users