Da li je neko možda u toku zašto je strava u zadnje vreme postala toliko smeće? Em loše i sporo radi em najvažnije, ne prikazuje achievements (pehare, krune) a i kad prikaže to je nakon abnormalnog vremena, tipa kroz 6-8 sati ili tek sutradan.
Bike Aplikacije za telefon
Postavljeno 13 September 2021 - 05:02 PM
Jel ti imaš onu free ili plaćaš stravu?Da li je neko možda u toku zašto je strava u zadnje vreme postala toliko smeće? Em loše i sporo radi em najvažnije, ne prikazuje achievements (pehare, krune) a i kad prikaže to je nakon abnormalnog vremena, tipa kroz 6-8 sati ili tek sutradan.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 13 September 2021 - 05:24 PM
Free naravno. Kakve to veze ima sa prikazivanjem pehara i komova? To je besplatna "opcija".
Nego je poenta što ne radi. Zato pitam da li je neko u toku jel su oni uopšte svesni problema i kada misle da ga reše? Nisam baš našao po netu da se piše o tome a očigledno je. I veliki problem.
Postavljeno 13 September 2021 - 06:27 PM
Kod mene obično Garmin upload-uje vožnju automatski, ona stoji kao private (što ne ulazi na top liste, ali se računaju PR-ovi), a ja pogledam kasnije, kad se otuširam i spremim bicikl, što znači da ne bih primetio ako kasni manje od pola sata.
Ne znam da li ima veze, koristim premijum, možda daju neki prioritet za te naloge.
Edit: imaš i ovo:
https://status.strava.com/
Postavljeno 13 September 2021 - 06:44 PM
Vaćare da pređeš na plaćenu verziju, tamo sve radi garantovano.Free naravno. Kakve to veze ima sa prikazivanjem pehara i komova? To je besplatna "opcija".
Nego je poenta što ne radi. Zato pitam da li je neko u toku jel su oni uopšte svesni problema i kada misle da ga reše? Nisam baš našao po netu da se piše o tome a očigledno je. I veliki problem.
Postavljeno 13 September 2021 - 07:21 PM
Možda si nam sad svima i majku opsovao, ko zna...Najbolje je što su 2018 migrirali sve podatke iz AWS u Snowflake jer su imali problema sa istovremenim pristupom bazi. Izgleda, po sistemu "al' si ga 'opravio..."
Postavljeno 14 September 2021 - 08:20 AM
Vaćare da pređeš na plaćenu verziju, tamo sve radi garantovano.
To se nikada neće desiti, ni da pretplata bude 1$.
Ne mora uopšte da znači da na premium sve radi garantovano. Kao nekad što je radilo i što je normalno da radi, da se pojave rezultati instant. To su samo tekstualni fajlovi i brojevi. Kako može odmah da se pojavi PR tj da strava zna da je to vreme PR tako isto server istog momenta kad se aplouduje zna i da je vreme KOM ili drugo na listi.
Mene su u suštini zanimala iskustva korisnika (koji često prave pehare i komove inače u suprotnom ne možeš ni da primetiš ovo što se dešava zadnjih meseci) i da li je neko čitao o ovome po netu jer ja nemam vremena.
Zapravo je ovo sve što mi je trebalo, znam za taj link ststus.strava što je flocus dao ali nisam proveravao, mislio sam da je to samo za server da li je off ili online. Guglao sam ali nisam baš nalazio priče o ovome po stranim ozbiljnijim forumima.
Sve jasno piše na njemu, znači problem je prepoznat i priznaju javno da postoji. To je sve što mi treba. Znači rešiće se.
A ne da ne mogu da vidim do sutra popodne rezultate...
Postavljeno 19 February 2022 - 09:54 PM
Ако је неко у току са Стравом, да ли су (званично) мењали нешто у обрачуну километраже?
Користим програм RunTheMap који има опцију да шаље руту на Страву. И увек би Страва додала... онако, приметну количину метара. На 20ак км сигурно барем 500-600, некад и више. Међутим, недавно приметих да разлике више скоро да нема. За јучерашњих 21,16 км Страва је евидентирала 21,18. RunTheMap није мењан, развој одавно не постоји (WP ексклузива).
Те разлике обично приметим само на дужим шетњама, а таквих није баш било у последња два месеца или ту негде, па би значило да је Страва у том периоду извршила велике измене алгоритама.
Postavljeno 21 February 2022 - 09:07 AM
Ако је неко у току са Стравом, да ли су (званично) мењали нешто у обрачуну километраже?
Користим програм RunTheMap који има опцију да шаље руту на Страву. И увек би Страва додала... онако, приметну количину метара. На 20ак км сигурно барем 500-600, некад и више. Међутим, недавно приметих да разлике више скоро да нема. За јучерашњих 21,16 км Страва је евидентирала 21,18. RunTheMap није мењан, развој одавно не постоји (WP ексклузива).
Те разлике обично приметим само на дужим шетњама, а таквих није баш било у последња два месеца или ту негде, па би значило да је Страва у том периоду извршила велике измене алгоритама.
Au covece ti se jos mucis oko tog telefona
Tesko se lepi barkod za mas'an burek
Ima resenje i za burek
Postavljeno 16 March 2022 - 03:12 AM
Istu i dalje koristim. Imam je na Win 8.1. Steta sto ne moze da se instalira na Winu koji je nema.
Postavljeno 16 March 2022 - 09:01 AM
Требало би да може и даље да се инсталира на Десетку. Јесте Десетка катастрофа, али исплати се.
Нажалост, званичан сајт преусмерава на сајт продавнице. Нисам се логовао да проверим да ли може да се скине нека инсталација, јер имам већ инсталиран на сва три Win телефона.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika