Bike Aplikacije za telefon
Postavljeno 29 July 2020 - 12:42 PM
Pa jednostavno moram za nešto da se odlučim, ne mogu 3 aplikacije da koristim.
Gledam čisto gde mi se više sviđa način na koji su prikazani podaci.
A Ride with Gps mi se više dopada nego Komoot.
picture sharing img
Postavljeno 29 July 2020 - 05:20 PM
Ja koristim Oruxmaps sa kog pozavršetku odradim upload na Stravu i Sporttreker.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 29 July 2020 - 06:20 PM
subjektivni osecaj da li ste vozili bolje ili losije je nista vise nego subjektivni osecaj koji zavisi od umora misica, vetra, temperature i jos ko zna kojih uticaja... i ja sam juce imao osecaj da sam razvalio na avali a zapravo dosao skoro dva minuta iza svog PR vremena
Pa o tome i pricam. Vozio si najbolje sto si mogao, istao si odlicno i to je to. Da li je to 3 minuta sporije ili 2 brze zavisi od milion stvari. Vazno je da das trenutni maksimum ako si resio da das maksimum. I tu je kraj price sa vremenima, prosecima, vatima...
Postavljeno 29 July 2020 - 07:10 PM
Ti odavno imas tu tvoju perspektivu, koja je pogresna...
Дакле, заиста мислиш да је ФБ само за слике са кафендисања? Подсећа на коментаре да на море желе да иду само они који би да се хвале на Инстаграму. Показује потпуно одсуство поимања да разни људи имају разне жеље и потребе. Мене ни Страва ни Фејсбук (као ни 2бике) нису никада обавестили о томе како једино треба да их користим. Конкретно сам објаснио зашто је такав став погрешан. А наравно да ћеш на специјализованим сајтовима имати више оних које занима исто. Бруји и овде кад људи извозају нешто несвакидашње. Брујала би и ФБ група посвећена томе. Притом је више људи истакло да на Страви има доста варања. Но, поента је била да Страва јесте друштвена мрежа и свако може да је користи како жели. Сад, ти мислиш да је то моје мишљење погрешно. Прихватам иако се Страва не слаже са тобом.
Иначе, на Страви држим архиву и шетњи и вожњи, али ретко коју ставим јавно. Већ рекох да ми није поента у поређењу (са собом или другима), па ме ни брујање не занима. Занима ме да имам архиву за себе, а поделим само оне шетње које би некога могле да мотивишу на шетњу и оне вожње од којих монтирам филм (да људи лакше испрате).
Postavljeno 29 July 2020 - 07:31 PM
Дакле, заиста мислиш да је ФБ само за слике са кафендисања?
Da, ima toliko drugih stvari - vidi kako dobro podnosim trudnoću, porodila sam se, al smo se ubili sinoć, Srbija do Tokija, kumče moje najmilije, jbt kakva super šminka, Vučiću pederu, divno jutro u rodnom kraju...
Занима ме да имам архиву за себе, а поделим само оне шетње које би некога могле да мотивишу на шетњу
Izvorni si pripadnik Strava kluba, a da i ne znaš
Postavljeno 29 July 2020 - 07:44 PM
Jel ima taj Orux podršku za ant+ i bluetooth senzore? Puls mi treba konkretno.
Ima
Postavljeno 29 July 2020 - 08:35 PM
Besplatna je kad se skida direktno sa njihovog sajta, samo onda tamo treba da pratis azuriranja, a ne na play store. Pritom i da je kupis, jednokratna je kupovina, nije subscription kao na stravi/rwg
Nego, sta ce ti ta opcija za senzore pored Brytona? Ja sam sve povezao na njega, na mob ni ne razmisljam za te stvari.
Postavljeno 29 July 2020 - 09:01 PM
Nego, sta ce ti ta opcija za senzore pored Brytona? Ja sam sve povezao na njega, na mob ni ne razmisljam za te stvari.
Ne trči mi se sa brajtonom a i telefon svakako nosim sa sobom. I mrzi me na brajtonu da prepravljam ukupnu kilometražu (odo) posle trčanja..
Postavljeno 29 July 2020 - 09:41 PM
Ja koristim Oruxmaps sa kog pozavršetku odradim upload na Stravu i Sporttreker.
Ako se vožnja snima negde drugde, pa posle upload na Stravu, da li onda vidiš i elevaciju na Stravi?
Postavljeno 29 July 2020 - 09:50 PM
Jeste neka dodatna motivacija, kao i drugi će videti kako sam vozio, ne samo ja.
Ali ne sviđa mi se to, više volim za svoj ćef da vozim.
Jedino na brevetima dajem neki svoj maksimum.
Postavljeno 29 July 2020 - 10:28 PM
Jesam ćora...
*
A kakvi su im to fazoni da se u aplikaciji ne vidi, a na sajtu se vidi?
Postavljeno 30 July 2020 - 02:15 AM
Ako se vožnja snima negde drugde, pa posle upload na Stravu, da li onda vidiš i elevaciju na Stravi?
Iz Oruxa svi podaci su vidljivi i vide se nastravi.
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika