Bike Aplikacije za telefon
Postavljeno 23 July 2020 - 03:01 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 23 July 2020 - 05:04 PM
Izgleda da je stvarno hakovan... sou...kome trebaju moji podaci sa garmina neka mu
https://www.forbes.c...9/#50218a202052
e, a pazi ovo... kakav tajming, ne znam da li je tema zrela za garmin hack split ili ne još uvek
Postavljeno 24 July 2020 - 09:35 AM
Postavljeno 24 July 2020 - 12:02 PM
Ne radi stara aplikacija na novijim telefonima, tačnije pretpostavljam androidu 10.
A kako se uopšte stara aplikacija može instalirati na novom telefonu? Jedino što mi pada na pamet je neki backup sa starog.
Deinstaliraj, skini sa Play prodavnice i instaliraj novu. Radiće bez problema, ako je sa podešavanjima telefona sve ok.
Postavljeno 24 July 2020 - 05:27 PM
Ne radi stara aplikacija na novijim telefonima, tačnije pretpostavljam androidu 10. Crashuje čim pokrenem snimanje rute.
Na starom S7 telefonu sa Oreo androidom radi ta stara aplikacija Strave sa senzorima ali njega ne nosim sa sobom niti koristim.
Ja imam android 10 i radi stara strava bez problema, mislio sam da te nesto drugo muci.
A kako se uopšte stara aplikacija može instalirati na novom telefonu? Jedino što mi pada na pamet je neki backup sa starog.
Deinstaliraj, skini sa Play prodavnice i instaliraj novu. Radiće bez problema, ako je sa podešavanjima telefona sve ok.
Tako sto je ne skines sa play stora vec sa nekog drugog izvora, eno gore covek dade link, aima da se skine koja hoces verzija.
Aplikacije se uglavnom ne isplati apdejtovati jer opcije samo smanjaju kako bi vas naterali da pocnete da placate, ili ce poceti da ubacuju reklame, tako da dodkle god radi ne apdejtuj...i to pricam uopsteno za sve, ne samo za stravu.
U stravi cete na novijim verzijama izgubiti podrsku za senzore, izgubicete google maps pregled, a dobicete reklame i nista vise.
Postavljeno 24 July 2020 - 08:23 PM
Ako vam odgovara toliko ta Strava što je i ne kupiti? Mada ne znam u čemu prednjači.
Bas to. Koliko je ta Strava popularna, cini mi se bi mnogi mogli i bez sica da voze ako bi se moralo, ali bez Strave ne bi umeli pedale da okrenu.
Koliko uopste kosta ta full verzija? Jel se jednoim plati ili ima tipa godisnja clanarina?
Postavljeno 24 July 2020 - 08:41 PM
Postavljeno 24 July 2020 - 08:53 PM
U free verziji gubiš svoju statistiku koju si napravio i tu je najveći problem.
Uredno mi kad se ulogujem na svoj profil na računaru pokazuje skoro 600 vožnji, tu mi je kompletna istorija od jula 2011. Nemoj da me štrecaš
Postavljeno 24 July 2020 - 08:53 PM
Evo jednog od resenja za Stravu, mozete mirno da spavate
Radi, provereno...
https://www.theguard...-ride-swim-walk
Postavljeno 24 July 2020 - 09:28 PM
Postavljeno 24 July 2020 - 11:13 PM
Placa se ili mesecno ili na godisnjem nivou pa izadje jeftinije. Na godisnjem nivou sa popustom je oko 62e. Jbg ako nisi na stravi kao da ne vozis bajk . Postala strava instagram za bicikliste.
Na veliku srecu, nemam Instagram a i ni ne dostaje mi iskren da budem. Samim tim automatski nemam ni potrebu za Stravom.
Danas je izgleda daleko bitnije kad sednes u restoran/kafic slikati jelo/pice koje si porucio i pre nego sto prvi zalogaj dodje da usta, okaciti tu sliku da ide online. U svemu tome je izgleda najmanje bitan ukus onoga sto smo pojeli, a u ambijentu odavno vec ne uzivamo jer ne stizemo od buljenja u telefon.
Ako se protivnici vakcina zovu antivakseri, kako se onda zovu ovi ko ja, protivnici drustvenih mreza? Jbg nisam online pa nisam u tokovima. Ima li nas jos ili sam usamljeni jahac?
Postavljeno 25 July 2020 - 12:09 AM
A na svom ličnom profilu vrlo retko nešto objavim, a to je obično nešto protiv Crkve za Božić ili Uskrs... Tipa "Badnji dan i veče Badnje, Crkvene su izmišljotine, pa su zato sranje".
Da, i ranije je bila aktivna moja muzičarska fb stranica, a sada je biciklistička.
Postavljeno 25 July 2020 - 05:46 AM
Na veliku srecu, nemam Instagram a i ni ne dostaje mi iskren da budem. Samim tim automatski nemam ni potrebu za Stravom.
Danas je izgleda daleko bitnije kad sednes u restoran/kafic slikati jelo/pice koje si porucio i pre nego sto prvi zalogaj dodje da usta, okaciti tu sliku da ide online. U svemu tome je izgleda najmanje bitan ukus onoga sto smo pojeli, a u ambijentu odavno vec ne uzivamo jer ne stizemo od buljenja u telefon.
Ako se protivnici vakcina zovu antivakseri, kako se onda zovu ovi ko ja, protivnici drustvenih mreza? Jbg nisam online pa nisam u tokovima. Ima li nas jos ili sam usamljeni jahac?
Delom zavisi i od načina na koji se koriste - mada jesu sve pravljene da ljude navlače na što češće korišćenje, a i za prikupljanje ličnih podataka... a i zaglupljivanje.
YouTube je možda donekle izuzetak - algoritam koji ima pamti šta gledaš, šta "lajkuješ", pa prikazuje slične stvari. Tako da se može naći dosta dobrih, edukativnih snimaka, iako to nisu snimci koji su široko popularni i sa milionima pregleda.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika