Jump to content

Fotografije
- - - - -

Bike Aplikacije za telefon

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
769 odgovora na ovu temu

#281 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 30 December 2019 - 04:47 PM

Pa jeste čim je flagged istog dana, od onda nije u zvaničnom leaderbordu, ali nije "resolved" ako me razumeš, ništa oni nisu uradili koliko vidim.

• 0

#282 bakara

bakara
  • Members
  • 2437 posts
  • LocationnBGd

Postavljeno 30 December 2019 - 05:18 PM

Kada neko prijavi oni njega kontaktiraju da objasni i ako nije validno suspenduju.

Realno priznaces da nije jednostavno baviti se tim sitnim glupostima, sto neko pokusava da snimi voznju skuterom i sl.

• 0

#283 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 30 December 2019 - 05:31 PM

Pa nije jednostavno i rekao sam to.

Ali ovde je drugačiji slučaj nije jedna vožnja na profilu nego gomila, čovek očigledno tera to i snima kao da je biciklista. U takvim slučajevima bi trebalo da suspenduju ceo profil a ne samo tu jednu vožnju.

https://www.strava.c...ties/2498203971

https://www.strava.c...nts/63189573243

• 0

#284 bakara

bakara
  • Members
  • 2437 posts
  • LocationnBGd

Postavljeno 30 December 2019 - 05:39 PM

Ima opcija da se prijavi ceo nalog

Druga tema je gde trebaju biti ebajkovi :)

• 0

#285 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 30 December 2019 - 05:53 PM

Pa se vraćamo na suštinu Strave kao registratora naših aktivnosti. A da ostane samo to - dnevnik vožnji, bez razmišljanja o komovima i sličnim glupostima, ko zna na koji način stečenim?

• 3
Homesick for a place you've never been...

#286 lucky_13

lucky_13
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 368 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 30 December 2019 - 11:08 PM

Bas tako, prijavite te sumnjive i bice ispitane i uklonjene.
Evo bas gledam zezeljev most i ne vidim tu voznju od 70km/h, bice da je uklonjeno.

Ovde nije krivica do vozaca nego je Strava ocigledno izbrljala.

Attached Thumbnails

• Zezelj.jpg

• 0

#287 Milan777

Milan777
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1113 posts

Postavljeno 17 January 2020 - 07:51 AM

Urban biker već godinama.
  • 0

#288 syncemasters

syncemasters
  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2020 - 01:59 AM

Nema više runtastic, sada ih je kupio adidas i prebacio sve na svoju platformu, sajt sa starom statistikom više ne postoji.
Under amrour isto kupio endomondo i map my ride. Ostali su od boljih samo sport tracker, strava i ride with gps...od toga samo strava kompletna u besplatnoj verziji.
  • 0

"Лажима је све почело"

#289 Milan777

Milan777
  • Members
  • 1113 posts

Postavljeno 19 January 2020 - 07:04 AM

Po čemu se neka aplikacija izdvaja od druge, koja je to funkcija koju preferirate.
  • 0

#290 dule0911

dule0911
  • Members
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Postavljeno 19 January 2020 - 08:59 AM

Secam se da je neko pisao o app/servisu za sinhronizaciju izmedju razlicitih servisa, npr strave i ridewithgps. Koji koristite i kako vam se pokazao? Treba mi bas za ove dve app, pozeljno da mogu da izaberem od nekog trenutka sync, smer, mozda cak i manuelni.
  • 0

#291 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • 1446 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2020 - 09:15 AM

Ja imam jednostavne prohteve, ali su oni poprilično nestandardni

- Da ima offline mape. (U stvari, treba da bude offline aplikacija u smislu da joj funkcije ne zavise od pristupa internetu)
- Da snima rutu u standardni tip fajla (gpx)
- Da tu rutu snima lokalno tj na telefon, u lako dostupan fajl
- Da rutu ne prekida osim kada ja kažem da treba to da uradi
- S obzirom na prethodno, treba da može da nastavi rutu i nakon što je telefon isključen

Mogućnost kvalitetnog pretraživanjs lokacije tj nalaženje sadržaja u novom gradu bi bilo plus, ali daleko od toga da je neophodno.

Navigacija i bilo kakav oblik socijalnih mreža je nešto što snižava vrednost aplikaciji (jer uvek moraš da se bakćeš da te delove preskočiš).

Nemam ništa protiv kupovine takve aplikacije, ali cena mora da bude normalna.

Jedina aplikacija koja ovo radi je Oruxmaps, pa nju i koristim. Interface joj je loš i offline mape ne izgledaju najbolje, ali sa tim se da živeti.
Desktop verzija RideWithGPS je odlična stvar, ali njihovu aplikaciju neću instalirati tj probati iz principa.
  • 0

#292 dule0911

dule0911
  • Members
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Postavljeno 19 January 2020 - 09:19 AM

To sve ispunjava OruxMaps ili se varam? Bar je tako bilo pre 6-7 godina kad sam ga zadnji put aktivno koristio.
  • 1

#293 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • 1446 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2020 - 09:20 AM

Dodavao sam upravo to dok si pisao poruku. Da, u pravu si.
  • 0

#294 vladagm

vladagm
  • Members
  • 1436 posts

Postavljeno 19 January 2020 - 09:24 AM

OruxMaps i po meni odlicna aplikacija.

U onosu na mnoge druge daje taj satelitski prikaz, sto je po meni vrlo bitna cinjenica u off road voznji.

• 0

#295 syncemasters

syncemasters
  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2020 - 09:39 AM

Zar ranije oruxmaps nije bio besplatan? Vidim da su poceli da naplacuju(500 din.). Vredi dati tih 500 din. svakako.
  • 0

"Лажима је све почело"

#296 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • 1446 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2020 - 09:52 AM

Besplatan je Oruxmaps i dalje, ali valjda iz nekih legalnih ili Google razloga ne mogu na Google Play da stave standardnu verziju nego isključivo verziju sa doniranjem. Na njihovom sajtu možeš da preuzmeš besplatnu verziju.
  • 0

#297 chamade

chamade
  • Members
  • 4467 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2020 - 12:59 PM

Oruxmaps jeste besplatan i preuzima se sa njihovog sajta. Donate verzija omogućava još neke sitnice i daje mogućnost ubacivanja satelitske mape koju treba platiti. Uz to i donate verzija podrazumeva apdejt.
Za sada je za mene i dalje app u vrhu zbog odredjenih mogućnosti koje je Boris naveo, a koje pogoduju nama koji putujemo višednevno.
  • 0
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
https://picasaweb.go...208760685671353

#298 bockokg

bockokg
  • Members
  • 1029 posts

Postavljeno 19 January 2020 - 06:02 PM

Ja imam jednostavne prohteve, ali su oni poprilično nestandardni

- Da ima offline mape. (U stvari, treba da bude offline aplikacija u smislu da joj funkcije ne zavise od pristupa internetu)
- Da snima rutu u standardni tip fajla (gpx)
- Da tu rutu snima lokalno tj na telefon, u lako dostupan fajl
- Da rutu ne prekida osim kada ja kažem da treba to da uradi
- S obzirom na prethodno, treba da može da nastavi rutu i nakon što je telefon isključen

Jedina aplikacija koja ovo radi je Oruxmaps, pa nju i koristim. Interface joj je loš i offline mape ne izgledaju najbolje, ali sa tim se da živeti.
Desktop verzija RideWithGPS je odlična stvar, ali njihovu aplikaciju neću instalirati tj probati iz principa.

Zar sve ovo nema Sport Tracker?

Imam na Windows telefonu aplikaciju Run the Map, koja ima sve nabrojano. Čak i ako ugasite fon, kada ga upalite ona ne obriše podatke, nego sačuva i nastavite vožnju i ona spoji u jedno. To mi nijedna aplikacija nije mogla a instalirao sam ih mnogo...
Koristi off line HERE mape i ima direktni upload na Stravu. Malo mi se interface nije sviđao u početku, ali sada je ok...

https://www.youtube....h?v=OP0rB3UOf7Q

Jedina mana je ako želite da je pustite da radi u pozadini, a Vi da razgovarate, kucate poruke, surfujete netom...onda mora da se baterija stavi u mod bez štednje, ali ako samo vozite, ostavite onda aktivan ekran (tj. isključite ekran ali da je ona aktivna kada ga uključite, da ne koristite onu strelicu back, već da je ona odmah posle uključivanja telefona na dugmetu aktivna) i onda radi bez ikakvih problema i u režimu sa štedljivim načinom baterije.

APP koja mi radi non-stop i nikad ne stane, tj vrlo retko i kada surfuješ netom i bilo čime jeste Sport Tracker.

Ali na win fonu nema offline mapu. Kako je na Androidu sa tom mapom, jel off line? Trebalo bi da koristi google mapu koja je skinuta na fon, ili ne?

• 0

#299 bockokg

bockokg
  • Members
  • 1029 posts

Postavljeno 19 January 2020 - 06:09 PM

Nema više runtastic, sada ih je kupio adidas i prebacio sve na svoju platformu, sajt sa starom statistikom više ne postoji.
Under amrour isto kupio endomondo i map my ride. Ostali su od boljih samo sport tracker, strava i ride with gps...od toga samo strava kompletna u besplatnoj verziji.

Jel radi Endomondo ili ne? Ima novi interface ili šta se tu dešava? Kod mene na winphoneu radi stara verzija klasika?

• 0

#300 syncemasters

syncemasters
  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2020 - 06:16 PM

Jel radi Endomondo ili ne? Ima novi interface ili šta se tu dešava? Kod mene na winphoneu radi stara verzija klasika?

Radi normalno...e sad da li će se nešto menjati po pitanju samo aplikacije u budućnosti to ne znam.
  • 1

"Лажима је све почело"

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika