Sta znaci "spajanje vise ruta u jednu"?
U stravi postoji editovanje rute, ali nikako nije moguce da spojis dve razlicite rute iz prostog razloga zato sto ruta mora da ima pocetak i kraj tako da putanja mora da bude spojena.
Ako si ipak mislio da seces "voznju" a ne rutu to moze, mozes i da spojis dve voznje, da skratis i sl, ali ne mozes da dodajes kilometre, vreme i slicne stvari koje sluze za varanje.
Napisah malo nize u postu da mislim na voznje, pogresno sam se izrazio prvobitno. Takmicenje i varanje, zbog toga me je strava svo vreme i odbijala jer me ne zanima taj deo, aplikacije ovog tipa koristim kao log voznji. Ako mogu da se spoje dve voznje, od kojih je jedna npr iz fajla a druga uneta rucno, odlicno. Samo mi je bitno ono sto iscrtam da mogu da spojim sa onim sto sam uvezao preko gps fajla.
Moze strava to da ti snimi i kao jednu voznju, ali onda treba da razumes da je ta "voznja" trajala i dok si ti bio na poslu znaci tipa 10 sati za ta 3.4km
ne kapiram gde je to problem kada su to realno dve razlicite voznje?
Pre neki dan sam bas imao situaciju da sam imao 12km + 3km + 1km + 14km. Od toga su poslednjih 18km napravljeni u rasponu od 3h, iako sam u medjuvremenu bio 1h na fizikalnoj terapiji, za mene je to jedna voznja. Ne znam kako Strava (niti ridewithgps) racunaju ono "time ridden", da li u to uracunavaju i pauze ili samo vreme u pokretu. Ako racunaju vreme u pokretu onda i nije problem sto ce voznja da traje tih 10h
Sustinski problema nema, samo kad je cist comuting u pitanju, vise me zanima koliko sam vozio taj dan i prosecan HR/kadenca. Prosecna brzina i vreme voznje mi nisu tu toliko bitni jer vozim uglavnom u spicu kroz saobracaj (bez bici staza) pa obe stavke nemaju poente.