Bike Aplikacije za telefon
Postavljeno 09 May 2018 - 10:42 PM
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Postavljeno 13 May 2018 - 06:30 PM
Moze da se isece deo voznje.
Otvoris voznju ides na edit pa na crop.
I meni se ono desilo, usled umora nakon dva puta preko Debelog brda zaboravim da stopiram. Šteta da propadne, moja rekordna vožnja u visincima u karijeri hahah. Kad sam se setio već smo prešli par kilometara kombijem, tako da tih poslednjih 4-5 km bi trebalo obrisati. Kako se ono radi, na desktop računaru, ne na telefonu? I kada, pre aploudovanja ili mora prvo da se objavi pa onda edituje?
Postavljeno 13 May 2018 - 06:44 PM
Crop radis iskljucivo iz browsera, i vecina drugih naprednih stvari na stravi u opste nije ni podrzana u mobilnoj aplikaciji.
Znaci otvoris svoju voznju, pa na ikonicu kljuca, iz padajuceg menija ides na crop
Onda ce da se otvori mapa i klizacima podesis dal ces da iseces pocetak, kraj ili sta vec hoces.
Postavljeno 13 May 2018 - 07:07 PM
Ја повремено имам проблема са програмом за снимање руте, па морам да едитујем, али није у питању само кроповање него морам да повежем различите сегменте и да праву линију, која је последица губљења сигнала односно пуцања програма, да развучем према тачној путањи којом сам ишао. За то користим програм GPS Track Edit. Нема пуно опција, уме да пуца кад се нешто "погрешно" кликне/изабере, али ипак може да одради те битне ствари и то врло једноставно. Има и приказ мапе испод снимљене руте (може и да се бира неколико мапа), па се постављају нове тачке на руту и повлаче на тачно/тачније место, да буде приближно стварној рути. Кад знам да је било проблема у снимању руте некад и не пошаљем на Страву него само себи на мејл, али ако је и отишло на Страву лако је обрисати. У принципу, не користим оригинални Страва програм, па не знам да ли се оваквим мењањем руте губе неки подаци које Страва чува. Лако је пробати.
Postavljeno 13 May 2018 - 09:33 PM
@bakara Ти рече да не ради са телефона него само из браузера?
Шалу на страну, програм који користим ме некад стварно излуди, као да само одлучи да убије сигнал (а не запишти никакво упозорење). Онда буквално сваки програм не телефону нормално ухвати гпс сигнал осим тог који користим. Али, дешавало се свашта и на таблету са Стравом. Зато сад кад идем на неку битну вожњу обавезно носим оба уређаја. Тако ниједна шпијунска агенција није ускрађена за податке о мом кретању. Могли би да ми пошаљу неку захвалницу.
Postavljeno 14 May 2018 - 03:53 PM
Свако нађе систем који му одговара. Мени је незамисливо да користим Андроид телефон. Пробао и нисмо компатибилни. Вероватно би требало да пређем на неки други програм, неки од оних који хватају гпс сигнал и кад овај неће, али немам живаца. Моћ навике. Уосталом, овај програм има (бесплатно) све што ми је потребно. Пробао сам барем двадесетак других програма и не одговарају ми. Неколико сам задржао само због неких специфичних опција.
И увек ми је драже да потрошим паре на вожње него на нов уређај који ми није потребан. Проблем је у програму.
Postavljeno 14 May 2018 - 07:24 PM
Nosim neki matori soni, android, koji i ne može da pokrene tekuću stravu. Koristim Zeopoxa, jednostavan je, ne košta ništa, i radi pos'o ...
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika