Zelim da cujete moje iskustvo,naravno nemam reci hvale
Pre jedno dva meseca javi mi se za kasetu i lanac deore 3x10 preko 2bike poruka on je u grckoj da mu ja to ostavim i tako,sto sam ja odbio (kad god sam nekom nesto cuvao taj me je ispalio ) i toliko je bio ljubazan da mi je MARS rekao,posle nekog vremena sam prodavao slx siftere 3x10 i nisam primetio da je to on (ima 2 naloga na 2 bike) i kad je dao adresu vidim da je on i posaljem mu ja sve oke bude predjem preko uvrede nekako.Posle toga naruci od mene avid juice carbon i kasetu i lanac 10faz i stigne to njemu javi se on kao kocnice su neispravne (sipano pogresno ulje i lanac je nesto kriv) ja mu kazem poslacu ti druge kocnice i drugu kasetu i lanac koji su kao iz radnje,posaljem mu formulu RX i tu kasetu i lanac platim postarinu ...posle nekog vremena moje kocnice na oglasima prodaje i ja mu kazem sto ih prodajes kad nisu tvoje treba da mi vratis ,naravno od mojih kocnica ni traga ni glasa ne javlja mi se na telefon par dana ja ga nekako dobijem (nece da se javi vec sms porukom) salje mi u ponedeljak ,danas ga pitam dal je poslao ne javlja nista,tako da strasno...
Pre par dana su mi bili ljudi iz subotice prodao im je pokvarene kocnice i nece da ih primi nazad,od nikog nisam cuo reci hvale
Posto sutra idem na more ne znam ni dal ce poslati,tako da ne znam sta da radim nadam se da ce se ovde javiti ako ne moracu licno otici do apatina po svoje kocnice,zovem i pisem poruke ili odbije poziv ili ugasi tel