Prednji menjac
Posted 11 May 2016 - 04:22 PM
Kontaktirao sam momka,on je za to da mu posaljem,mada mi kolege rekose da se ove legure dur aluminijuma ne mogu variti,da to nece drzati.
Nasao sam ovaj menjac,promer imbusa za montazu je bio 5,neko je to razglavio,pa nije navio lozu,pa ubacio 6 i blago proklizava
Imbus je sledeci 8,postavlja se pitanje da li da odradim lozu sa obican M7 sraf ili da pokusam sa nekim lepkom,ako ga lanac ne izbije
Cak sam se nosio mislju da sa ovog menjaca skinem deo malo izbrusim i uz napinjanje opruge stavim na onu Tiagru
Misljenje?
Hvala
Posted 21 May 2016 - 02:51 AM
Sve se slazem.Bice otrcano,ali sam ostao bez kinte,ovaj sam za dz dobio.A da kupis drugi polovan menjac, koji kosta 10-15e, usrafis, podesis i teras i batalis pricu sa popravljanjem?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Uradicu kasnije dogradnju na jacem nivou.
Uspeo sam da ga namestim sa dve podloske,do granice dokle je loza bila dobra,i ne izbija ga lanac.
Ostala su neka sitna podesavanja.
U svakom slucaju,mnogo hvala na pomoci
Posted 25 August 2016 - 12:43 AM
Nema toga sto je nepoznato ovom forumu... Jos da si postavio jasnije pitanje dobio bi verovatno i bolji odgovor.
Sirina kaveza prednjeg menjaca za 9 brzina = gore gde je najuze rastojanje je 9.6 mm dole kod nitne gde je najsire rastojanje je 15.0 mm
Sirina kaveza prednjeg menjaca za 7/8 brzina = gore gde je najuze rastojanje je 9.6 mm dole kod nitne gde je najsire rastojanje je 17.5 mm
Posted 17 June 2017 - 01:48 PM
Posted 17 June 2017 - 04:54 PM
Имам предњи мењач ултегру 6703 и пар питања: да ли може без проблема да ради на 48 зуба великој шајбни; треба ми промер шелне 28.6 а на њему је 34.9. Да ли да тражим другу шелну и која уопште одговара, или је у реду адаптер из златног точка, имају неке јефтине?
To je menjač koji je pravljen da se montira na šelnu, nije mu ugrađena fiksno. Tako da je najjednostavnije staviti šelnu odgovarajućeg prečnika.
Trebalo bi da radi bez problema sa 48 zuba.
Posted 17 June 2017 - 09:12 PM
To je menjač koji je pravljen da se montira na šelnu, nije mu ugrađena fiksno. Tako da je najjednostavnije staviti šelnu odgovarajućeg prečnika.
Trebalo bi da radi bez problema sa 48 zuba.
Да ли постоји неки посебан модел или би свака шимано шелна била добра? Мислим свака са 28.6 пречником?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users